Przewidywany niedobór środków SPRAWOZDANIE do 24.11!! - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 23 lis 2016, 15:08

Witam.
Czy wie ktoś, czy podając liczbę dzieci otrzymujących świadczenie wychowawcze w grudniu 2016r. doliczam też te, które planuje niżej, że złożą wniosek??
Ponadto które dane za październik muszą być zgodne ze sprawozdaniem z 31 października??
Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
Gopsops
Praktykant
Od: 10 paź 2016, 11:25
Zajmuję się:

Napisano: 23 lis 2016, 15:24

"Czy wie ktoś, czy podając liczbę dzieci otrzymujących świadczenie wychowawcze w grudniu 2016r. doliczam też te, które planuje niżej, że złożą wniosek??"
nie, tylko te na które masz wydane decyzje

"Ponadto które dane za październik muszą być zgodne ze sprawozdaniem z 31 października??"
żadne (o ile zmienili ci plan)
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 23 lis 2016, 15:26

Elmer, dzięki mistrzu !!!!
Gopsops
Praktykant
Od: 10 paź 2016, 11:25
Zajmuję się:

Napisano: 23 lis 2016, 23:14

Proszę o pomoc :( W części przewidywane wykonanie w listopadzie świadczenie - wychowawcze umieszczacie kwotę która wynika z listy wypłat za listopad, a co z liczbą dzieci otrzymujących świadczenie wychowawcze w listopadzie 2016r, jeśli wpiszę rzeczywistą ilość dzieci która otrzyma świadczenie wych. w listopadzie to jak dzielę kwotę przez ilość dzieci wychodzi więcej niż 500 zł, bo w listopadzie wypłacałem kilka świadczeń które były przyznane od października (wnioski złożone po 10 dniu miesiąca i świadczenie wypłacone najpóźniej do ostatniego dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono wniosek). Jestem nowy a niestety, nikt nie chce pomóc :( W wyjaśnieniach jest napisane że: Szacując wysokość niedoborów należy pamiętać aby wysokość świadczenia wych. nie przekraczała 500 zł. Co ja robię nie tak?
zdemotywowany heniek

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x