przykład idzie z góry
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: przykład idzie z góry
nie wiem co przerżnęłam i nie wiem czego mam się wstydzić - post nie o mnie, a ty mi każesz się wstydzić - ja żyję tak, że niczego nie muszę się wstydzić, godnie!
Jeżeli Ty się wstydzisz to widać masz powody, myślę, ze nie tylko Ty!
Jeżeli Ty się wstydzisz to widać masz powody, myślę, ze nie tylko Ty!
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak masz jeszcze wątpliwości to przeczytaj Księgę Hioba - bardzo pouczająca
Dzidka
do 6 przegranych już ci niewiele brakuje - jak to w pisiu pisu
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Gucio dla mnie najważniejszy jest pierwszy wyrok - to, ze nikt mi nie chce zapłacić, że odwołano się i OPS wygrał apelację to tylko potwierdza, że jestem nękana, jest to dowód na zaniechanie tudzież ludobójstwo ( tak się wykańcza ludzi niewygodnych za rządów premiera Tuska - i nie boję się tego powiedzieć bo ryba psuje się od głowy, a premier Tusk przez zaniechanie powstrzymania takich liderów PO jak poseł Palikot czy Niesiołowski nękali przez dłuższy czas opozycję ( PiS) i śp Prezydenta Lecha Kaczyńskiego ku uciesze swoich wyborców, teraz jest jak jest - ale ja na pewno nie zrezygnuje z kontynuacji dochodzenia do prawdy. To, ze teraz jestem ośmieszana to tylko w kontekście Biblii dodaje mi silnej woli ( nie ja pierwsza i nie ostatnia) - natomiast mam wielką broń w postaci swojej wiary i nikt mi tego nie odbierze, bo wlaśnie dzięki temu doswiadczeniu utwierdzilam sie w niej i nic nie jest tak ważne jak to aby nasladować Chrystusa.
Więc Gucio Ty z tymi lichymi argumentami naprawdę nie możesz konkurować z moim sumieniem.
Więc Gucio Ty z tymi lichymi argumentami naprawdę nie możesz konkurować z moim sumieniem.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
w Polsce sprawy trwają latami, człowieka wykańcza się finansowo, psychicznie, zawodowo, społecznie itd. mam zamiar o tym pisać więc dowiecie się o tym szerzej z gazet. To jak system w imię prawa potrafi eliminować niewygodne jednostki - nie jest tajemnicą, ale ja mam dowody na swoim przykładzie i jest o czym pisać, mało tego są kontynuowane badania i myślę, ze ich kwintesencją będzie zainteresowanie Rzecznika Praw Obywatelskich tym tematem.
Więc jak dalej chcesz Gucio ośmieszać sprawę to się śmiej - ja tylko powiem, ze ten się śmieje kto się śmieje ostatni ( chociaż tu w zasadzie nikomu nie powinno być do śmiechu).
Więc jak dalej chcesz Gucio ośmieszać sprawę to się śmiej - ja tylko powiem, ze ten się śmieje kto się śmieje ostatni ( chociaż tu w zasadzie nikomu nie powinno być do śmiechu).
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/czarne-c ... omosc.html
J. Palikot sam przyznał, ze gra na emocjach wyborców - nie chodzi tu o dobry program partii, czy polepszenie bytu ludziom - ale żeby sie cos działo i dobrze aby w końcu wyborcy to zrozumieli, ze teatr to w teatrze, a nie w sejmie
J. Palikot sam przyznał, ze gra na emocjach wyborców - nie chodzi tu o dobry program partii, czy polepszenie bytu ludziom - ale żeby sie cos działo i dobrze aby w końcu wyborcy to zrozumieli, ze teatr to w teatrze, a nie w sejmie
Dzidka
tudzież wielkim graczem na emocjach jest PIS i dzibar, a tu pora zejść ze sceny
pi opada kurtyna i ciemność widzę, ciemność i jeno pisiu tuba dzibar jeśnieje blaskiem yarkacza prezia wszystkich preziów słońce śląska
Oprócz przykład idzie z góry - HYdE PaRK przeczytaj również:
A jak jest dzisiaj
Postanowienia na nowy rok
po co nam wojsko?
a to jest temat do hyde parku?
a ja mam uwierzyć w rzetelnośc raportu po katastrofie w Smoleńsku?
Geneza mobbingu
Zapraszam na zakupy jak i do współpracy
kto się wywyższa bedzie poniżony
Kara śmierci
To się dzieje w XXI wieku u sasiadow
Purpurowa elita
A...
Brzuchaci
Zerwać konkordat?!
Stalking i próby wrabiania mnie w spamowanie
Wielka Szuja ten Adam vel Adaś.