przykład idzie z góry
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: przykład idzie z góry
Dzidka
zgoda to i ja także wyraziłem opinię - jeżeli rozumiesz to co piszesz
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/palikot- ... omosc.html
Polacy nie gęsi..............wmawianie wyborcom przez Palikota, że Tusk jest cacy, a Kaczyński be to czysta manipulacja i chęc pozbycia sie najwiekszego przeciwnika, który ma twardy kręgosłup moralny w przeciwieństwie do pp Palikota i Tuska - oto moje zdanie ( nie jestem gąską
)))))))))))))))))))))))))))))
Polacy nie gęsi..............wmawianie wyborcom przez Palikota, że Tusk jest cacy, a Kaczyński be to czysta manipulacja i chęc pozbycia sie najwiekszego przeciwnika, który ma twardy kręgosłup moralny w przeciwieństwie do pp Palikota i Tuska - oto moje zdanie ( nie jestem gąską

Dzidka
Nic dodać niec ująć. W czasach gdy za działalność antypaństwową mogło sie trafić do więzienia jarek pisal doktorat o wyższości marksizmu nad leninizmem (albo odwrotnie). Teraz kiedy za \"walkę\" moze być najwyżej wyśmiany to gra bohatera
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie do końca masz rację - wszak Jego brat bliźniak oddał życie w imię walki o prawdę - nigdy nie wiadomo co komu sądzone, a licytowanie się kto więcej wycierpiał to dziecinada i brak pokory.
Tutaj tylko Bóg rozlicza z sumienia, jak człowiek ma twardy kręgosłup moralny to pracuje nad sobą i nikt nie jest w stanie zachwiać jego poczucia dobra i zła bo on sam wie co robi źle, a jak nie wie to znaczy, ze z jego moralnością jest coś nie tak
- takie jest moje zdanie
Tutaj tylko Bóg rozlicza z sumienia, jak człowiek ma twardy kręgosłup moralny to pracuje nad sobą i nikt nie jest w stanie zachwiać jego poczucia dobra i zła bo on sam wie co robi źle, a jak nie wie to znaczy, ze z jego moralnością jest coś nie tak
- takie jest moje zdanie
Dzidka
gó wno prawda za nic nie oddał zycia - JESTES JEDA WIELKĄ MANIPULANTKĄ - po prostu zginoła w katastrofie litniczej - ZYCIE TO ODDALI W AFGANISTANIE!
a że BLIZNIAKI pisali to o czym pisze ~olga to kur na fakt i nic go nie przycmi nawet twoje pisutubo pisanie!
a że BLIZNIAKI pisali to o czym pisze ~olga to kur na fakt i nic go nie przycmi nawet twoje pisutubo pisanie!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
po co ten kolokwializm, manipulantka nie jestem, wyrazilam swoje zdanie, a ze ci się nie podoba to twój problem i twojej kultury
Dzidka
nie wyraziłaś swojego zdania. Twoja wypowiedź ociera się o kłamstwo. Jest poważna różnica pomiędzy śmiercią w katastrofie lotniczej a śmiercią w imię walki o prawdę. Żaden z Kaczyńskic nie ryzykował życia w imię jakiejkolwiek walki.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie wiem o co ty sie ocierasz, ale moja opinia to moja opinia i ja jestem za nią odpowiedzialna i ja mam prawo wydawać opinię jaką uznam za stosowna na podstawie mojej wiedzy i wniosków oraz logiki.
Każdy ma prawo do swojego zdania
https://wiadomosci.onet.pl/raporty/polsk ... omosc.html
tak jak np. w sprawie wypowiedzi premiera Tuska, gdybym była w sejmie to nie dosc, że bym krzyczała to jeszcze bym wygwizdała tą obłudę i ignorancję, ktora nam wpaja premier.
Najpierw nie zauważa kryzysu bo żyje miłoscią, a kiedy coraz bardziej uderza w jego rodakow budzi się i czuje urażony, ze wytyka sie jemu to o czym opozycja od dawna trąbi
Każdy ma prawo do swojego zdania
https://wiadomosci.onet.pl/raporty/polsk ... omosc.html
tak jak np. w sprawie wypowiedzi premiera Tuska, gdybym była w sejmie to nie dosc, że bym krzyczała to jeszcze bym wygwizdała tą obłudę i ignorancję, ktora nam wpaja premier.
Najpierw nie zauważa kryzysu bo żyje miłoscią, a kiedy coraz bardziej uderza w jego rodakow budzi się i czuje urażony, ze wytyka sie jemu to o czym opozycja od dawna trąbi
Dzidka
jeżeli towja opinia to twoja sprawa - to se JĄ WSADŹ W D.... I NIE UMIESZAJ JEJ W PRZESTRZENI PUBLICZNEJ - I PRZESTAŃ PIER DZIELIC DOOKOŁA WOJTEK PISOWSAKA TUBO PROPAGANDOWA!
Oprócz przykład idzie z góry - HYdE PaRK przeczytaj również:
A jak jest dzisiaj
Postanowienia na nowy rok
po co nam wojsko?
a to jest temat do hyde parku?
a ja mam uwierzyć w rzetelnośc raportu po katastrofie w Smoleńsku?
Geneza mobbingu
Zapraszam na zakupy jak i do współpracy
kto się wywyższa bedzie poniżony
Kara śmierci
To się dzieje w XXI wieku u sasiadow
Purpurowa elita
A...
Brzuchaci
Zerwać konkordat?!
Stalking i próby wrabiania mnie w spamowanie
Wielka Szuja ten Adam vel Adaś.