Pani złożyła wniosek o FA 30.12.2014r. Dochody za 2013rma utracone, ale Pani ta od wrzesnia do 14 grudnia 2014 była zatrudniona i dochód za miesiąc następujący tj za październik z tyt. zatrudnienia miała duży tzn. tak duży ze przekraczał kryterium do FA.
Upewnijcie mnie, za grudzień odmawiam, a przyznaję od stycznia, tak? Czy się mylę?!
przynać od grudnia czy stycznia?
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: przynać od grudnia czy stycznia?
przyznajesz od grudnia- dochodu Pani już nie ma więc na jakiej podstawie chcesz zrobić uzysk i odmówić?? po prostu nie bierzesz już tego dochodu pod uwage
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
sugerowałam sie tym, iż w miesiącu składania wniosku czyli w grudniu pani miała dochód, który nie pozwalałby jej pobierać FA z powodu przekroczenia dochodu
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
poczytaj tu jest cały wątek na temn temat- jak widać zdania są podzielone- ja przyznaje od grudnia
viewtopic.php?f=9&t=207167934
viewtopic.php?f=9&t=207167934
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
Oprócz przynać od grudnia czy stycznia? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
jestem OWW
Do Elmera
ucylenie - rodzina zastępcza
dalszy tyt
o co chodzi z tym dalszym tyt. wykonawczym?
Dalszy Tytuł Wykonawczy w SYGNITY - POMOCY
Spis Spraw
zły adres
wniosek o zatrzymanie prawa jazdy
Anita do Elmera:)
do elmera proszę o odpowiedz
czy wystawiacie upomnienia
nienależnie pobrane
wnosek o podjęcie działań wc dłużnika
Elmer i inni, pomożecie?? Skład Rodziny
zwrot tyt. wykonawczego - co tu zrobić?