Przywrócenie terminu AS Moduł II - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 04 lis 2014, 15:19

Witam
Czy ktoś miał może przypadek z przywróceniem terminu w Module II. Chłopak chce złożyć teraz wniosek, ponieważ rekrutacja na studia podyplomowe odbyła się ostatniego października i tak chce umotywować. Co wy na to.
Nie mamy nic w regulaminie nt. przywracania terminu. Była mowa w wytycznych PFRON o przywracaniu terminu o ile dobrze pamiętam, ale ze względu na przyczyny niezależne od wnioskodawcy : losowe, zdrowotne. Proszę wypowiedzcie się.
basia 31

Napisano: 06 lis 2014, 15:54

Plisssss. Dzięki z góry.
basia31

Napisano: 06 lis 2014, 16:20

Miałam zarówno w ubieglym roku jak i w tym przypadek z przywracaniem terminu. to Ty decydujesz czy powód jaki przedstawia ci student jest odpowiedni. ważne żeby to było coś niezależnego od niego, jak np ta rekrutacja (chociaz pomimo wszystko mógł złożyc wniosek w terminie i donieść zaświadczebie). Ja termin przywracałam 3 razy w tamtym roku i zamierzam przyrówcić w tym semestrze jednej osobie
pcpr

Napisano: 06 lis 2014, 19:41

A skąd będziecie mieli środki na dofinansowanie jeśli zapotrzebowanie już poszło?
Majka101

Napisano: 07 lis 2014, 8:38

U mnie środki mi zostają. więc mam z czego przyznać
pcpr

Napisano: 07 lis 2014, 12:42

A dlaczego ci zostają środki?
basia31

Napisano: 07 lis 2014, 14:50

dostałam konkretną kwotę której nie wykorzystałam w całości, po prostu tyle wniosków nie mialam. a jak wiadomo termin na złożenie wniosku możemy przywracać tylko w ramach posiadanych środków. mam środki więc przywracam
pcpr

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x