Przyznać ? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 03 lis 2015, 15:24

Wnioskodawczyni uparcie co roku sklada wniosek o św rodzinne na 3 dzieci
Pierwsze dziecko ma z mężem z ktorym nie jest rozwiedziona ale my placimy na to dziecko alimenty z FA Dwoje mlodszych dzieci jest z innym Panem z ktorym do dzisiaj jest Rozprawa w toku Mąż nie przyjeżdża na rozprawy , był w więzieniu itp Dzieci w aktach ur maj.a nazwisko męża Co przyznalibyście jeżli nie mam US męża ale mam Urza skarbowy ojca 2 dzieci ?
SEKUTA

Napisano: 03 lis 2015, 15:46

Prosze Jak przyznalibyście ?
SEKUTA

Napisano: 03 lis 2015, 20:02

Czy dobrze zrozumiałam? dwójka dzieci ma w aktach urodzenia wpisane jako dane ojca obecnego męża tej Pani? nie ma wyroku rozwodowego, ale ma wyrok o alimenty na pierwsze dziecko, czy tak? Jeśli tak jest to mimo wszystko wzięłabym dochody obecnego męża. Wydaje mi się, że nie mozesz brać dochodów konkubenta jesli pani pozostaje w związku małżeńskim z innym.
FSociety

Napisano: 04 lis 2015, 9:05

Dobrze zrozumialaś ale nie ma mozliwości zdobyć ojca Iwszego dziecka dochodu , podpisu i dowodu Ja mysle że nie mają prawa do żadych świadczeń oprócz przyznanych alimentów
SEKUTA

Napisano: 04 lis 2015, 9:07

A może Kto.s z Was by przyznał a jeśli tak to na jakiej podstawie A może Ktoś przyzna mi racje ,że nie ma możliwości do przyznania świadczeń
SEKUTA

Napisano: 04 lis 2015, 10:40

Proszę zwróćcie uwage na mój problem ....Czy ja nie krzywdze tej rodziny nie przyzanjąc świadczeń rodzinnych ?
SEKUTA

Napisano: 04 lis 2015, 11:55

nie rozczulaj się... niech uporządkuje swoje życie a nie obarcza Ciebie swoimi problemami.
Zgodnie z dokumentami dzieci mają ojca który jest mężem tej kobiety. Nie ma tu mowy o innych tatusiach.
Rodzina=mąż , żona i dzieci. Piękna rodzinka :D .
~o~

Napisano: 04 lis 2015, 12:33

MASZ RACJE nie myśle już o tym DZIEKI
SEKUTA

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x