pytania w sejmie o na temat projektu realizującego wyrok TK - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 06 lut 2014, 17:12

proste jeżeli je nabyli i mieli do czerwca 2013 to dlaczego mieliby nie dostać, chyba, że Ty masz jakieś inne pomysły
~Kati

Napisano: 06 lut 2014, 18:38

kochana kati dzięki za odpowiedz ty jak zawsze slużysz dobrą radą
Mam zlożony wniosek na obecny okres zas i rowniez w wsa może niepotrzebnie bo drugi raz ale trudno myślalam że tak trzeba
wlasnie tak myślalam że dla mnie nie widac światelka w tunelu i jak dalej żyć
Duuużo dobrego dla Kati
~OLA

Napisano: 06 lut 2014, 18:46

Ola bądź dobrej myśli, WSA są bardziej przychylne niż sko no i więcej mogą - powodzenia, napisz jak będzie po wszystkim
~Kati

Napisano: 06 lut 2014, 20:22

no pewnie że napisze jak tylko tego doczekam i dożyje
mówią że klopoty chodzą parami i również ja się poważnie pochorowalam
i nie wiem jak dlugo wytrzymam bez leczenia musialam odstawić leki z braku pieniędzy
Kati jeszcze raz dziękuję za slowa otuchy i dobrze że tu jesteś
~OLA

Napisano: 06 lut 2014, 21:00

co tam CHABETO nie po twojej mysli?
~....

Napisano: 06 lut 2014, 22:27

nie obrażaj bo i ty możesz stac się chabetą nie znasz ani dnia ani godziny nie wiesz co przyniesie jutro ale taka osoba jak ty tego nie rozumie ciesz się że jesteś zdrowy i proszę nie odnoś się do moich wpisów nie są pisane do ciebie jak można być takim okropnym brak mi slów
~OLA

Napisano: 06 lut 2014, 22:37

Ola nie przejmuj się to nie do Ciebie my wszyscy wiemy, że to do - ~konik z podlasia
~Kati

Napisano: 06 lut 2014, 23:06

Ola bardzo Cię przepraszam,to nie do Ciebie wiadomo,że to do chabety z podlasia to ten co mu rolnicy bardzo przeszkadzają i jest na nie co do św. piel.
~....

Napisano: 07 lut 2014, 1:50

Pytanko do zorientowanych dotyczące tych opiekunów (a jest ich trochę), którzy mieli przyznane śp na czas określony np do listopada 2014, czy ich też obejmie zwrot zaległych świadczeń?
~and

Napisano: 07 lut 2014, 3:42

tak bo obejmuje Cię do listopada ale wygaszono już w czerwcu 2013

obejmie Cię zwrot jeżeli:
1. miałeś prawo do ŚP
2. nie nabyłeś prawa do SZO
3. jeżeli pracowałeś lub nabyłeś prawo do SZO oni odliczą ten okres i dostaniesz zwrot tylko za czas w którym była opieką
~sda

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x