pytanie o metryki
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pytanie o metryki
No właśnie, ja robię w programie (pracuję na TT), nie drukuję, jednak nie moge zmienić danych osoby wytwarzającej czynnośc ( mam administrator i admin). Pisalam na forum kilka razy o podpowiedx jak to zminic, jednak nikt nie podpowidział. Na razie więc robię tak jak mogę, w razie kontroli powiem ze metryczke mam, wydrukuję, tylko dane osoby wytwarzającej informację są za ogolne. ale co zrobic....
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A co z danymi osoby wytwarzającej informacje? Nie moge zmienić danych w TT i nie wiem czy jak bym mialakotrol to mi się nie doczepią....ewalu pisze:ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja pracuję na sygnityError pisze:A co z danymi osoby wytwarzającej informacje? Nie moge zmienić danych w TT i nie wiem czy jak bym mialakotrol to mi się nie doczepią....ewalu pisze:ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
-
- VIP
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
do ERROR
na górnym pasku rozwiń SYSTEM- wybierz PRACOWNICY I GRUPY UPRAWNIEŃ-w GRUPY UPRAWNIEŃ WEJDŹ w ikonkę pisaczek i na samym dole masz metryki spraw - zaznacz okienka
na górnym pasku rozwiń SYSTEM- wybierz PRACOWNICY I GRUPY UPRAWNIEŃ-w GRUPY UPRAWNIEŃ WEJDŹ w ikonkę pisaczek i na samym dole masz metryki spraw - zaznacz okienka
-
- VIP
- Kontakt:
do ERROR
... działają metryki
... działają metryki
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
tylko do decyzj irobicie metryki czy np jak ktos przynosi dochód uzyskany? to tez cos dopisujecie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tylko że nie ma tam moich danych żanych i nie wiem jak to dodać... mojego kierownika też nie ma...~o~ pisze:do ERROR
-
- VIP
- Kontakt:
A w pracownikach jesteście wprowadzeni jak nie to DODAJ PRACOWNIKA
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ok, dodam pracownika. A czy mi sie nic w programie nie pozmienia, bo w wyborze tych nazw użytkownikow sa takie, na które się loguje.
Oprócz pytanie o metryki - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Zawieszenie prawa do renty
Raz w roku dywidenda - czy i jak wliczyć do dochodu
świadczenie rodzicielskie - zatrudnienie
nienależnie pobrane świadczenia art 30
skąd taka kwota? sygnity
od kiedy uchylić i zwrot?
wniosek o sam dodatek / juz przyznany zasiłek
wniosek o ubezpieczenie do KRUS
nielernia matka - śr- uczeń
POMOC SZO!!!!!
dochód ze sprzedaży nieruchomości