pytanie o metryki

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Error
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: pytanie o metryki

Post autor: Error »

No właśnie, ja robię w programie (pracuję na TT), nie drukuję, jednak nie moge zmienić danych osoby wytwarzającej czynnośc ( mam administrator i admin). Pisalam na forum kilka razy o podpowiedx jak to zminic, jednak nikt nie podpowidział. Na razie więc robię tak jak mogę, w razie kontroli powiem ze metryczke mam, wydrukuję, tylko dane osoby wytwarzającej informację są za ogolne. ale co zrobic....
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Error
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

ewalu pisze:ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
A co z danymi osoby wytwarzającej informacje? Nie moge zmienić danych w TT i nie wiem czy jak bym mialakotrol to mi się nie doczepią....
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

Error pisze:
ewalu pisze:ja nie drukuję ... jest w systemie i w każdym momencie można do niej zajrzeć
A co z danymi osoby wytwarzającej informacje? Nie moge zmienić danych w TT i nie wiem czy jak bym mialakotrol to mi się nie doczepią....
ja pracuję na sygnity
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: ~o~ »

do ERROR
na górnym pasku rozwiń SYSTEM- wybierz PRACOWNICY I GRUPY UPRAWNIEŃ-w GRUPY UPRAWNIEŃ WEJDŹ w ikonkę pisaczek i na samym dole masz metryki spraw - zaznacz okienka
~o~
VIP
Kontakt:

do ERROR
... działają metryki
Gwk
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: Gwk »

tylko do decyzj irobicie metryki czy np jak ktos przynosi dochód uzyskany? to tez cos dopisujecie?
Error
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

~o~ pisze:do ERROR
na górnym pasku rozwiń SYSTEM- wybierz PRACOWNICY I GRUPY UPRAWNIEŃ-w GRUPY UPRAWNIEŃ WEJDŹ w ikonkę pisaczek i na samym dole masz metryki spraw - zaznacz okienka
Tylko że nie ma tam moich danych żanych i nie wiem jak to dodać... mojego kierownika też nie ma...
~o~
VIP
Kontakt:

A w pracownikach jesteście wprowadzeni jak nie to DODAJ PRACOWNIKA
Error
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

ok, dodam pracownika. A czy mi sie nic w programie nie pozmienia, bo w wyborze tych nazw użytkownikow sa takie, na które się loguje.
ODPOWIEDZ