PYTANIE O PODPIS pod informacją
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
PYTANIE O PODPIS pod informacją
Wniosek został złożony w formie tradycyjnej. Nie kupowaliśmy licencji na maile. Robimy ludziom informacje. Dostaliśmy jednak z innej gminy informacje o przyznaniu (nasz burmistrz został wyłączony) na wniosek papierowy, ale ta informacja jest bez podpisu. zastanawiam się, czy my też niepotrzebnie podpisywaliśmy info o przyznaniu? Bo się zagubiłam. Bo to już któraś informacja bez podpisu z tej gminy/.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DS
- Kontakt:
Re: PYTANIE O PODPIS pod informacją
z tego co się orientuję, to nie wszyscy podpisują te informacje. Bo w sumie to tylko informacja. U nas w ościennych ośrodkach nawet ich nie drukują. Moja p. kierownik każe mi podpisywać informację, i trzymać całą dokumentację, z tym że nie zakładam teczek, tylko segregatory (by oszczędzić miejsca) i wpinam każdy wniosek do osobnych "wąsów"
więc podpisuję informację z pieczątką kadrowca bo 300+ to tylko mój dodatek... no ale jak każe to tak robię.
ps. też nie mamy licencji na maile, i mnie szlag trafia jak muszę te maile z naszego oficjalnego adresu wysyłać bo to strata czasu, a aż tyle pieniędzy się przez to nie oszczędziło.

ps. też nie mamy licencji na maile, i mnie szlag trafia jak muszę te maile z naszego oficjalnego adresu wysyłać bo to strata czasu, a aż tyle pieniędzy się przez to nie oszczędziło.
Oprócz PYTANIE O PODPIS pod informacją - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
300 po rozwodzie komu przyznać swiadczenie
rodzice i dzieci są za granicą
dzieci obywatelstwo niemieckie
300+ dla studenta odmowa z umiarkowanym stopniem
300 dla 6 latka czy piszecie do szkół?
dziecko w ośrodku wychowawczym
Problem, 300+ dla przedszkolaka 7 latka
szkoła podstawowa dla dorosłych
Czy zwrot czy sie jednak należy ?
czy należy się świadczenie dobry start
jaka część wywiadu do 300 +