bezpośrednia obsługa klienta w zakresie swiadczeń realizowanych przez Ośrodek, wydawanie zaświadczen w zakresie statutowych zadań Ośrodka, udział w postępowaniach amidnistracyjnych z pomocy społecznej w zakresie gromadzenia materiału dowodowego
Czyli jak kierownik dba o załogę to i potrafi wszystko ogarnąć. Ja z koleżanką jako jedyne nie dostajemy. Przykro bo odrobina więcej niż najniższą krajową, a reszta szczęśliwa za prawie 800 na rękę co miesiąc.
Tom. pisze:wszystkim ze świadczeń, fa i mieszkaniówki
a czy dodatek dostajecie w pełnej wysokości 1000zl bo u nas byl pomysł na dodatek 250zł (brutto) ze zmianą zakresu obowiązków - nie wiem z czego to wynika. Czy ktoś tak ma?
Tom. pisze:
normalnie jesteśmy wykazani w sprawozdaniu do ministerialnego motywacyjnego jak każdy inny kto już miał w tamtym roku
dzięki Tom
A czy jest ktoś ze świadczeń kto dostaje "dzielony" dodatek, częściowy np. 200zl? Bo szczerze to dla mnie jest krzywdzące. pracownik obsługi np. kadr czy księgowości dostaje 1000zł a my to taki ni pies ni wydra
Brak jest motywacji do dalszej pracy, tym bardziej gdzie słyszy się jeszcze do tego o przeniesieniu świadczeń. Trzeba chyba rozejrzeć się za inną pracą, a nie pracować za najniższą krajową i jeszcze być tak wykorzystanym.Panie sprzątające mają dużo większe wynagrodzenie....przykro