radix ndm+ - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 06 cze 2014, 9:46

Mam problem z DE w programie Radix NDM +.
Wczoraj wpłynęły mi 2 pierwsze wnioski o przyznanie DE. Wprowadziłam je do systemu, zarejestrowałam, rozpatrzyłam wniosek i zrobiłam próbę naliczenia listy wyplat DE i pokazuje mi sume 0, 00.
W kartotece wypłat pokazuje mi wszystkie DE przyznane dla 2 gospodarstw na okres 6 m-cy. W kartece list wypłat jak próbuje zarejestrowac wypłatę na 10.06.2014 r. pokazuje mi same 0. W rejestracji wypłat DE pokazuje mi błą. Nie wiem jak mam prawidłowo naliczyc listę płac.
qweryt

Napisano: 06 cze 2014, 13:10

W kartotece osób musisz wprowadzić sposób płatności jeśli ktoś chce na gotówkę to wpisz gotówka, jeśli przelew to wpisz numer konta nazwa banku i nie powinno być problemu z wydrukowaniem list płac
Mała

Napisano: 20 cze 2014, 14:38

podejrzewam, że pokazuje ci 0, ponieważ system naliczył ci tak samo jak liczy dm, czyli od następnego miesiąca po miesiącu złożenia wniosku. W zakładce "narzędzia" "opcje" "dodatek energetyczny"i w okres obowiązywania dodatku jest możliwość zmiany od momentu złożenia wniosku, ale nie wiem czy to zadział, bo jak na złość nie mam nowych wniosków.
~~gosiab

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x