należy dodać, że z tytułu rezygnacji z zatrudnienia, a sam piszesz, że to nie zatrudnienie
Dlatego jak mnie cytujesz to nie wyrywaj z kontekstu bo napisałem "Sprawa nie jest dla mnie tak jednoznaczna bez głębszych ustaleń" . Nie napisałem, że się nie należy ale zaznaczyłem swoje wątpliwości.jasiak pisze: ↑14 lut 2024, 10:19należy dodać, że z tytułu rezygnacji z zatrudnienia, a sam piszesz, że to nie zatrudnienie
moje sko to nawet przyznawało śp bez utraty zatrudnienia, człowiek nigdy nie pracował, nie miał żadnych dochodów ( powiedzmy ) i otrzymał śp na tatusia, który sam tak na prawdę funkcjonuje, mieszka - było opisane w wywiadzie
a jak kobitka zrezygnowała z pracy bo mąż czekał i czeka na przeszczep serca - sytuacja zdrowotna tragiczna - to odmówili jej śp bo stwierdzili, że mają wątpliwości bo najprawdopodobniej zrezygnowała również z pracy bo ma małe dziecko 2 czy 3 letnie dziecko
także każdą sprawę należy traktować indywidualnie, a w razie wątpliwości SKO
już tak nie będę robiłaSzarak pisze: ↑14 lut 2024, 10:27Dlatego jak mnie cytujesz to nie wyrywaj z kontekstu bo napisałem "Sprawa nie jest dla mnie tak jednoznaczna bez głębszych ustaleń" . Nie napisałem, że się nie należy ale zaznaczyłem swoje wątpliwości.jasiak pisze: ↑14 lut 2024, 10:19należy dodać, że z tytułu rezygnacji z zatrudnienia, a sam piszesz, że to nie zatrudnienie
moje sko to nawet przyznawało śp bez utraty zatrudnienia, człowiek nigdy nie pracował, nie miał żadnych dochodów ( powiedzmy ) i otrzymał śp na tatusia, który sam tak na prawdę funkcjonuje, mieszka - było opisane w wywiadzie
a jak kobitka zrezygnowała z pracy bo mąż czekał i czeka na przeszczep serca - sytuacja zdrowotna tragiczna - to odmówili jej śp bo stwierdzili, że mają wątpliwości bo najprawdopodobniej zrezygnowała również z pracy bo ma małe dziecko 2 czy 3 letnie dziecko
także każdą sprawę należy traktować indywidualnie, a w razie wątpliwości SKO