Ratujcie - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 04 sie 2014, 14:17

w m-cu sierpniu będe miała problem z płacami otóż pracownica która była na macierzyńskim od 3 sierpnia będzie miała juz urlop wypoczynkowy i 1 września wraca do pracy . na zastępstwie mam dziewczynę czyli w 08/2014 musze wypłacić pieniadze i jednej i drugiej. obie są prac. socjalnymi a moje pytanie to czy dodatek pr. socjalnego wypłacić oby dwóm czy tylko tej co jejt w pracy a tej drugiej nie bardzo prosze o pomoc.
irena2

Napisano: 05 sie 2014, 8:06

wg mnie jednej i drugiej
alaaa

Napisano: 05 sie 2014, 14:54

dodatek przysługuje jeżeli pracuje 50% czasu pracy w terenie, która Pani przepracowała w terenie 50%
Gość

Napisano: 06 sie 2014, 7:08

wg mnie też jednej i drugiej
Gość

Napisano: 06 sie 2014, 9:34

Na sto procent jednej i drugiej, miałam taką sytuację i dzwoniłam do ministerstwa
Agniecha2

Napisano: 06 sie 2014, 13:14

Skoro pracownik powraca do pracy z urlopu macierzyńskiego i będąc na urlopie wypoczynkowym już do tej pracy powrócił, to w tym czasie nie powinno być za niego zastepstwa
mizik

Napisano: 11 sie 2014, 14:17

Powinno być zastępstwo, dodatek zapłacić jednej i drugiej
zoja

Napisano: 11 sie 2014, 15:23

Też mieliśmy taką sytuację. Pracownica po urlopie macierzyńskim wykorzystała urlop wypoczynkowy. Do jej powrotu z wypoczynkowego było zastępstwo. Kto miałby wykonywać jej pracę jeżeli często urlop wypoczynkowy po macierzyńskim nie trwa kilka dni lecz kilka tygodni
AnkaI

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x