RB ZN !!!!

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
monika4

RB ZN !!!!

Post autor: monika4 »

Czy wykazujecie w RB-ZN w depozytach na żądanie nieprzekazane na dzień 31.12 kwoty należne budżetowi? Dodam, że środki zwrócone w okresie przejściowym i wykazane w RB-ZZ jako przekazane
tosia75

Re: RB ZN !!!!

Post autor: tosia75 »

TAK
gumi

Post autor: gumi »

W Rb-ZN wykazuję, a Rb-27ZZ jako wykonane i przekazane, bo zostały przekazane do 5 stycznia. ja przekazałam 7 stycznia, więc u mnie wykonane a przekazane nie są takie same
monika4

Post autor: monika4 »

W RB ZN w całości z odsetkami czy tylko 60 %
Crazy29
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Crazy29 »

w Rb-ZN nie wykazujemy odsetek
eLA 32

Post autor: eLA 32 »

a CZY NIENALEŻNIE POBRANE ŚWIADCZENIA RODZINNE I NIE ZWRÓCONE PODAJECIE W RB -ZN
tomcio_3
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: tomcio_3 »

gdzie dokładnie jest zapis "mówiący" o tym, że dochody z 2014r przekazane do 5 stycznia zalicza się jako przekazane w sprawozdaniu za 2014 rok? Proszę bardzo o odpowiedź bo gdzieś to widziałem- ale nie mogę tego znaleźć. Z góry wielkie dzięki.
gumi

W ROZPORZĄDZENIU O SPRAWOZDAWCZOŚCI, W OBJAŚNIENIACH DO SPRAWOZDANIA JST RB-27ZZ
gumi

CO DO NIENALEŻNIE POBRANYCH, TO WYKAZUJE SIĘ JE W RB-27S I RB-N. BO NIENAL. POBRANE NIE SĄ ZADANIAMI ZLECONYMI, KIEDYŚ BYŁO WYJAŚNIENIE NA STRONIE RIO OPOLE
ODPOWIEDZ