Re; wniosek -dodatek energetyczny
Re; wniosek -dodatek energetyczny
Ja również poproszę o wzór wnioseku i zapotrzebowania na dodatek energetyczny [email protected]. Dzięki , Pozdrawiam.
Re: Re; wniosek -dodatek energetyczny
wniosek b. fajny i napewno skorzystam z niego \"dziękuję
\"
- ale wyrzuciłabym konto przedsiębiorcy energetycznego a to dlatego, że DE wypłaca się odbiorcy wrażliwemu - art. 5e.
I w to miejsce dałabym możliwość wyboru - konto wnioskodwcy lub wypłata w kasie.
Do załączników dodałabym pkt - \"kopię decyzji o przyznaiu DM\",
do \"OŚWIADCZENIA\" wrzuciłabym pkt - \"pobieram DM przyznany dec. nr .... z dnia ... na okres od .. do ...\"

- ale wyrzuciłabym konto przedsiębiorcy energetycznego a to dlatego, że DE wypłaca się odbiorcy wrażliwemu - art. 5e.
I w to miejsce dałabym możliwość wyboru - konto wnioskodwcy lub wypłata w kasie.
Do załączników dodałabym pkt - \"kopię decyzji o przyznaiu DM\",
do \"OŚWIADCZENIA\" wrzuciłabym pkt - \"pobieram DM przyznany dec. nr .... z dnia ... na okres od .. do ...\"
Ja również poproszę o wzór takiego wniosku, wzór decyzji o przyznaniu dodatku energetycznego Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Ja również poproszę o wzór takiego wniosku, wzór decyzji o przyznaniu dodatku energetycznego na mój adres: [email protected]
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
No to proszę wejść w link, który podał ~zz
(drugi wpis od góry) i gotowe
(drugi wpis od góry) i gotowe

Oprócz Re; wniosek -dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
dodatek energetyczny
decyzja
czy przy umorzeniu postępowania
WNIOSEK O DE
WYPŁATA
Gorzatka podziękowania
czy dodaać wat????
Zapotrzebowanie DE
RE; wniosek i zapotrzebowanie- dodatek energetyczny
szkolenie 21.11 z mec. K. Bajcar
ile to będzie
do gorzatki