REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Megan

REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa

Post autor: ~Megan »

Pracy bardzo dużo, pensje niskie. Moje dochody przy żądaniach \"matek\" robią ze mnie żebraczkę.
Żądajmy chociażby premii za postanowienia Tuska. 3% będzie bardzo wysokie. Co Wy na to ????
~Kris

Re: REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa

Post autor: ~Kris »

Bardzo irytuje mnie to, że na portalu na pracowników dyskutują protestujący !!
~a

Post autor: ~a »

popieram i proszę o terminowe wypłaty żeby nie było tak, że nie wiadomo czy będzie wypłata
~Miron

Post autor: ~Miron »

Żądam podwyżki wynagrodzenia , które zostało zamrożone od 3 lat
~x

Post autor: ~x »

za co? za siedzenie na forum .SKANDAL.
~@m

Post autor: ~@m »

Ja też się na podwyżkę nie obrażę tym bardziej, że wizja ogromu pracy w najbliższym czasie nie oszukujmy się kolorowa nie jest.....
Tak popieram też wyrażanie opinii osób nie związanych zawodowo z forum, kiedyś tego nie było. Może należy to zmienić i powinniśmy się logować, mieć swoje wewnętrzne a nie dla wszystkich...?
~Magister

Post autor: ~Magister »

Forum jest dla pracowników- wymieniamy się wiedzą, edukujemy się!!!!
Forum jest zaśmiecane przez \" roszczeniowców żądających pieniędzy za opiekę nad matką czy ojcem babcią lu dzadkiem\"
Często przychodzi ta babcia z zapytaniem który wnuczek by się kwalifikował do otrzymywania pieniędzy !!!!
~benia

Post autor: ~benia »

POPIERAM
~Małgosia - inspektor

Post autor: ~Małgosia - inspektor »

żądam przywrócenia forum dla pracowników. W telewizji widzę jak protestujący poopstawiani są Laptopami>
Ja pracownik mam stary sprzęt komputerowy n aktórym muszę robić wypłaty dla tych z laptopami !!!!!!
~rolniczka

Post autor: ~rolniczka »

Oddajcie swidczenie pielegnacyjne rolnikom, wszystkim tym ktorzy mieli takie na dzien 31 grudzien 2013. To jest zlodziejstwo !!!
ODPOWIEDZ