REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa
REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa
Pracy bardzo dużo, pensje niskie. Moje dochody przy żądaniach \"matek\" robią ze mnie żebraczkę.
Żądajmy chociażby premii za postanowienia Tuska. 3% będzie bardzo wysokie. Co Wy na to ????
Żądajmy chociażby premii za postanowienia Tuska. 3% będzie bardzo wysokie. Co Wy na to ????
Re: REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa
Bardzo irytuje mnie to, że na portalu na pracowników dyskutują protestujący !!
popieram i proszę o terminowe wypłaty żeby nie było tak, że nie wiadomo czy będzie wypłata
Żądam podwyżki wynagrodzenia , które zostało zamrożone od 3 lat
Ja też się na podwyżkę nie obrażę tym bardziej, że wizja ogromu pracy w najbliższym czasie nie oszukujmy się kolorowa nie jest.....
Tak popieram też wyrażanie opinii osób nie związanych zawodowo z forum, kiedyś tego nie było. Może należy to zmienić i powinniśmy się logować, mieć swoje wewnętrzne a nie dla wszystkich...?
Tak popieram też wyrażanie opinii osób nie związanych zawodowo z forum, kiedyś tego nie było. Może należy to zmienić i powinniśmy się logować, mieć swoje wewnętrzne a nie dla wszystkich...?
Forum jest dla pracowników- wymieniamy się wiedzą, edukujemy się!!!!
Forum jest zaśmiecane przez \" roszczeniowców żądających pieniędzy za opiekę nad matką czy ojcem babcią lu dzadkiem\"
Często przychodzi ta babcia z zapytaniem który wnuczek by się kwalifikował do otrzymywania pieniędzy !!!!
Forum jest zaśmiecane przez \" roszczeniowców żądających pieniędzy za opiekę nad matką czy ojcem babcią lu dzadkiem\"
Często przychodzi ta babcia z zapytaniem który wnuczek by się kwalifikował do otrzymywania pieniędzy !!!!
żądam przywrócenia forum dla pracowników. W telewizji widzę jak protestujący poopstawiani są Laptopami>
Ja pracownik mam stary sprzęt komputerowy n aktórym muszę robić wypłaty dla tych z laptopami !!!!!!
Ja pracownik mam stary sprzęt komputerowy n aktórym muszę robić wypłaty dla tych z laptopami !!!!!!
Oddajcie swidczenie pielegnacyjne rolnikom, wszystkim tym ktorzy mieli takie na dzien 31 grudzien 2013. To jest zlodziejstwo !!!
Oprócz REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
200
zasiłek rodzinny na syna w Zakładzie Karnym...?
zawieszenie działalności - a szo
NIETYPOWASPRAWA - do bystrych
świadczenie pielęgnacyjne na dorosłego
Specjalny Zasiłek Opiekuńczy
Wykluczeni Opikunowie
jest aktualizacj-sygnity :)
uchylenie decyzji zmiana miejsca zamieszkania
jak zgodnie z kpa rozwiązać sprawę ?
umorzenie zaliczki
wniosek o to samo, odmowa - heeelp
RATUNKU!
fa czy sie należy