Rejestr na dodatki energetyczne - Dodatki mieszkaniowe

Strona 3 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 12 lut 2014, 11:07

co ja bym miała sama sobie rysowac kreski a płacą ci za to ,przecież i tak pracy jest full a tu jeszcze rysować rejestr daj spokój co ty piszesz Kaśka
~Ana

Napisano: 12 lut 2014, 14:12

Mam opracowany rejestr do dodatków mieszkaniowych w wordzie lub pdf.
~Andzia

Napisano: 12 lut 2014, 14:19

to znaczy na dodatek energetyczny ;)

dla chętnych podaję adres @ będzie łatwiej odpowiadać.

[email protected]

~Andzia

Napisano: 12 lut 2014, 14:57

nie rozumiem no ale po co ta tajemnica z tą @ przecież wystarczy wejść na link który podała Paula i wszystko w rejestrze widac jak na dłoni ?
~Bodzio

Napisano: 12 lut 2014, 15:35

I zamierzasz skorzystać z nieczytelnego druku ? Nie każdy ma czas na zrobienie takiego rejestru samemu, a szkoda funduszy na zakup. Zatem można po koleżeńsku zrobić i przesłać dalej. Jeśli koledze to przeszkadza, to nie widzę najmniejszego problemu aby tego nie robić.
Pozdrawiam.
~Andzia

Napisano: 12 lut 2014, 16:49

nie Ańdzka zamierzam przepisać treść i sam zrobić taki rejestr
czytać jeszcze potrafię ?
~Bodzio

Napisano: 12 lut 2014, 16:52

Nikt Ci nie broni nie robić, jak wyżej napisałam - nie każdy ma na to czas. Zatem warto pomóc - po to jest forum.

~Andzia

Napisano: 12 lut 2014, 17:23

to dobrze bo myślałem że tylko z tąbą mam się kontaktować incognito
~Bodzio

Napisano: 12 lut 2014, 18:43

Jak dobrze doczytałeś, to podałam adres @.... [email protected] często ludzie proszą o coś aby wysłać na adres @ zatem można zrobić odwrotność podać swój na który chętne osoby będą zgłaszać ową potrzebę bez potrzebnego zamieszania na forum. Ot takie widzimisię ;)
~Andzia

Napisano: 17 lut 2014, 14:08

Słuchajcie dzwoniłam do nich w spr. rejestru rozważają dodać jako plik do pobrania w worldzie na stronie pap-com to by było coś
~Ana

Strona 3 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x