rejestr zasiłków stałych - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 mar 2015, 15:42

Witam. Mam pana X który w listopadzie złożył wniosek o zasiłek stały, na który dostał odmowę z powodu wieku i braku orzeczenia. W tym miesiącu złożył wniosek o zasiłek stały ponownie, nadal nie spełnia kryteriów. Mamy jeden rejestr zasiłków stałych i kontynuujemy go w kolejnych latach. Mój pan ma numer przykładowo 20, decyzja miała taki sam numer. Zastanawiam się czy wpisać w rejestrze nową pozycje i nowy numer decyzji, czy mogę to dołączyć do poprzedniej pozycji i zrobić np. 20-1. Jak robicie u siebie?
pracownikkk

Napisano: 09 mar 2015, 15:50

kolejny nr
t.franek

Napisano: 10 mar 2015, 15:37

Matko kolejny ośrodek co jeszcze pracuje na zeszytach, my nie prowadzimy od 10 lat żadnej papierowej ewidencji świadczeń, od tego jest Pomost :!:
hhhela

Napisano: 13 mar 2015, 10:30

Na 2015 r. powinien być założony nowy rejestr i ten pan powinien dostać kolejny numer w tym rejestrze. Wszystkie osoby przeniesione z rejestru 2014 powinny mieć w uwagach wpisane przeniesiono z rejestru - wpisać konkretny numer z poprzedniego roku.
Edward

Napisano: 13 mar 2015, 10:57

Co Wy za papirologie tworzycie - rejestrem świadczeń jest Pomost, nie tworzymy od lat żadnych spisów papierowych - jest to całkowicie prawidłowe i zgodne z instrukcją kancelaryjną
ann45

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem