renta rodzinna uchylelnie od kiedy - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 14 paź 2016, 14:08

Dzięki za pomoc, taką sytuację mam po raz pierwszy w swojej krótkiej karierze z świadcxzeniami więc wolę się upewnić:) Doceniam ją tym bardziej że weekend tuż, tuż :), a o Pani Wiesi pomyśle w poniedziałek, a i na deser jeszcze dyrektorka :roll:

Inga1 ciekawe czy my za x lat też będziemy takie doświadczone :D , czy do tego czasu nam nie podziękują, bo najgorsza robota z wnioskami, decyzjami, teczkami odwalona....
globb
Stażysta
Od: 26 sie 2016, 9:13
Zajmuję się:

Napisano: 14 paź 2016, 14:13

Mówcie co chcecie, ale czasami na forum są takie głupoty, że aż strach.
Powiedz koleżance, że na forum liczą dochody netto do uzysku :)
kawa i ciasto
Referent
Od: 02 mar 2016, 14:13
Zajmuję się:

Napisano: 14 paź 2016, 14:21

globb pisze:Dzięki za pomoc, taką sytuację mam po raz pierwszy w swojej krótkiej karierze z świadcxzeniami więc wolę się upewnić:) Doceniam ją tym bardziej że weekend tuż, tuż :), a o Pani Wiesi pomyśle w poniedziałek, a i na deser jeszcze dyrektorka :roll:

Inga1 ciekawe czy my za x lat też będziemy takie doświadczone :D , czy do tego czasu nam nie podziękują, bo najgorsza robota z wnioskami, decyzjami, teczkami odwalona....
człowiek uczy się całe życie ;) aczkolwiek rozumiem że trudno jest przyznać rację kiedy pracuje sie naście lat komuś, kto przychodzi niedoświadczony i ,,wymądrza się" że wie lepiej ;)
no ale wypadałoby tą informacje chociaż jakoś zweryfikować czy coś.
inga1

Napisano: 14 paź 2016, 14:24

kawa i ciasto pisze:Mówcie co chcecie, ale czasami na forum są takie głupoty, że aż strach.
Powiedz koleżance, że na forum liczą dochody netto do uzysku :)
jasne że są, podobno nie myli się tylko ten, kto nic nie robi ;)
Ale jest wiele osób, które mają wiedzę i się nią dzielą, prostując jednocześnie te bzdury :) . I to jest fajne dla takich właśnie osób jak ja czy globb, którzy nie mają jakiegoś wielkiego ,,oparcia" we współpracownikach i w razie wątpliwości mogą się tu zapytać.
Gość

Napisano: 14 paź 2016, 14:38

Kawa i ciasto, może jej o tym powiem, ale w sumie nie będę jej denerwować, bo ją lubię, a kobieta już dorabia do emerytury, więc ostrożnie z emocjami :mrgreen:, ale muszę przyznać, że imponuje mi swoją taką mądrością życiową i takim wyczuciem, umie połączyć przepisy(wie co od kogo żądać, co dołączyć, a z czym nie robić sobie roboty) z życiem.
globb
Stażysta
Od: 26 sie 2016, 9:13
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x