Ho, ho, ho... No proszę, proszę... Kupę czasu tu nie zaglądałem i co widzę??? Wielkie brawa dla niezwykle odważnych pracowników ośrodka!!! To się nazywa \"bohaterstwo\"... Jak za plecami kogoś obrobić to pierwsi, a jeśli trzeba później wziąć odpowiedzialność za swoje słowa to już chętnych brak??? No żal nieutulony me serce rozrywa, że nie widzę tych kwiecistych wpisów co większych krzykaczy :-/// Naprawdę moje serdeczne gratulacje dla was wszystkich... \"Szacuneczek\"... :-///
A przy okazji jedno pytanie do moderatorów - dlaczego zostały usunięte wpisy osób (w tym moje), które się tego nie domagały, a które tylko i wyłącznie opisywały stan faktyczny istniejący w MOPS??? Czyżby wynikało to z waszego \"rozpędu\" w czyszczeniu forum? Czy może faktycznie cenzura wraca?
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz życzę dobrego samopoczucia. Tak trzymać... Szkoda mi was :-///
Kontrowersyjne posunięcia p.o. dyrektor
gdańskiego Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej
Fala dyskusji, pretensje ze strony jednych i pochwały od innych. To reakcje, jaką wywołały nietypowe prośby zaadresowane do pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdańsku przez Janinę Liedtke-Jarema, p.o. dyrektor.