REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK - HYdE PaRK

Strona 40 z 42    [ Posty: 413 ]

Napisano: 12 lip 2010, 18:55

Kod: Zaznacz cały
[wpis usunięto na prośbę strony zainteresowanej]
~xxx

Napisano: 12 lip 2010, 20:14

Kod: Zaznacz cały
[wpis usunięto na prośbę strony zainteresowanej]
~ech

Napisano: 18 lip 2010, 17:31

Rewolucja wyciszona :(
~pracownik socjalny

Napisano: 20 lip 2010, 23:54

Raczej spacyfikowana
~xxx

Napisano: 21 lip 2010, 16:57

cenzura wiecznie żywa
~ja

Napisano: 21 lip 2010, 21:43

~pracownik socjalny

Napisano: 09 sie 2010, 10:49

Ho, ho, ho... No proszę, proszę... Kupę czasu tu nie zaglądałem i co widzę??? Wielkie brawa dla niezwykle odważnych pracowników ośrodka!!! To się nazywa \"bohaterstwo\"... Jak za plecami kogoś obrobić to pierwsi, a jeśli trzeba później wziąć odpowiedzialność za swoje słowa to już chętnych brak??? No żal nieutulony me serce rozrywa, że nie widzę tych kwiecistych wpisów co większych krzykaczy :-/// Naprawdę moje serdeczne gratulacje dla was wszystkich... \"Szacuneczek\"... :-///
A przy okazji jedno pytanie do moderatorów - dlaczego zostały usunięte wpisy osób (w tym moje), które się tego nie domagały, a które tylko i wyłącznie opisywały stan faktyczny istniejący w MOPS??? Czyżby wynikało to z waszego \"rozpędu\" w czyszczeniu forum? Czy może faktycznie cenzura wraca?
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz życzę dobrego samopoczucia. Tak trzymać... Szkoda mi was :-///
~Edi

Napisano: 29 sie 2010, 13:28

Kontrowersyjne posunięcia p.o. dyrektor
gdańskiego Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej

Fala dyskusji, pretensje ze strony jednych i pochwały od innych. To reakcje, jaką wywołały nietypowe prośby zaadresowane do pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdańsku przez Janinę Liedtke-Jarema, p.o. dyrektor.

https://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/49 ... ,id,t.html
~złapane w sieci...

Napisano: 29 sie 2010, 15:06

Ładny post 10 stron usuniętych wpisów- chyba pierwszy taki na forum- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~+/-

Napisano: 29 sie 2010, 16:09

~złapane w sieci...

Strona 40 z 42    [ Posty: 413 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x