Rewolucyjna dobra zmiana w SI KDR :P - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 19 gru 2022, 10:36

Jak trza ganić to ganić, ale warto odnotować też zmiany ku lepszemu ;)
Gruchnęła mnie dziś ta zmiana niczym pocisk odpalony w biurze z granatnika, :mrgreen:
Wreszcie przyszły Karty i jakby było mało tego, to przy ich wydawaniu w SI KDR dopiero co takie cudo żem zauważył:

Wnioski z kartami do wydania>>Obsłuż>>Zamawianie i wydawanie kart>>Wydaj Karty (i tu niespodzianka): "Wszystkie karty w ramach obsługiwanej sprawy zostały wydane. Sprawa otrzyma status obsługa zakończona"
TAK! nie trzeba już osobno wchodzić do: Zakończenia sprawy>>Zakończ obsługę>>Podaj przyczynę zakończenia :lol: :P
Dziękujemy SI KDR za ułatwienie życia i ten prezent świąteczny, aż chce się pracować :D
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 20 gru 2022, 8:56

racja, pojawił się taki komunikat, choć ja przy ilości naście dziennie to klikam tylko ok ok ok dopóki nie krzyczy, że się nie da :D i szczerze, jak przejmowałam kdr, to nikt nic nie mówił o zakańczaniu obsługi... więc nigdy tego nie robiłam. ale fajna rzecz, mam nadzieję, że jeszcze jakieś dobre usprawnienia wprowadzą :P (coś mi chodziło po głowie ostatnio, ale akurat teraz nie pamiętam :lol: )
ale! przyszło pismo z wojewódzkiego, że od 2023 nie będą już zbierane informacje o liczbie rozpatrzonych wniosków i przyznanych kart?! dane pozyskiwane będa z systemu i co miesiąc na tej podstawie będą przekazywać środki... w styczniu ostatni CAS? :shock:
rikli
Referent
Od: 15 maja 2019, 10:25

Napisano: 20 gru 2022, 10:34

ufff... jak dobrze że nasz Wojewódzki nie lubi się ostatnio rozdrabniać i ktoś tam może stwierdził, że dla takich groszy szkoda roboty i użerania się, mam nadzieje że się to nie zmieni :lol: ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x