REZYGNACJA ZE STYPENIDUM CO ZROBIĆ? - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 15 cze 2018, 12:35

Witam,
Pani dostała decyzje odnoście stypendium, które zostało przyznane dla 4 dzieci w sumie kwota ponad 2 tys. Pani dziś do mnie zadzwoniła, że ona chce zrezygnować i nie chce tego stypendium, bo boi się że jej przekroczy próg dochodowy do rodzinnego. Co w takiej sytuacji? Pani powinna przynieść mi pisemną rezygnację ze stypendium na ten semestr? A co ja mam zrobić wydać jakaś decyzję, cofnąć? Pomocy pierwszy raz mam taką sytuację
gabrielazosip
Stażysta
Od: 15 maja 2018, 13:01
Zajmuję się: ZOSIP - stypendia

Napisano: 15 cze 2018, 13:00

stypendium teraz przyznałes na okres od stycznia do czerwca tak?? w nowym okresie zasiłkowym do rodzinnego będzie brana pod uwagę kwota ze stypendium szkolnego przyznanego/wypłaconego za cały rok 2017 wiec i tak nie ma to znaczenia w nadchodzącym okresie zasiłkowym w rodzinnym, więc nie rozumiem decyzji tej Pani
ewcik0291
Stażysta
Od: 17 kwie 2018, 16:48
Zajmuję się: ST

Napisano: 15 cze 2018, 13:26

ewcik0291 pisze:stypendium teraz przyznałes na okres od stycznia do czerwca tak?? w nowym okresie zasiłkowym do rodzinnego będzie brana pod uwagę kwota ze stypendium szkolnego przyznanego/wypłaconego za cały rok 2017 wiec i tak nie ma to znaczenia w nadchodzącym okresie zasiłkowym w rodzinnym, więc nie rozumiem decyzji tej Pani
tak ten semestr od stycznia do czerwca.
tak wiem, że liczy się rok poprzedni ale Pani mimo to chce rezygnować i nie chce tego stypendium..... boi się że w następnym roku jej to przekroczy
gabrielazosip
Stażysta
Od: 15 maja 2018, 13:01
Zajmuję się: ZOSIP - stypendia

Napisano: 15 cze 2018, 13:37

ja bym poczekała do dnia którego musi rozliczyć się z faktur i skoro tego nie zrobi to później wysłać zawiadomienie i zrobić wygaśnięcie decyzji przyznającej stypendium szkolne
ewcik0291
Stażysta
Od: 17 kwie 2018, 16:48
Zajmuję się: ST

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x