roczne sprawozdnie koordynatore RPZ

~Dora

Re: roczne sprawozdnie koordynatore RPZ

Post autor: ~Dora »

w pracy tworzymy liczbowe sprawozdania miesięczne, ale tez jestem zdania ze w rocznym sprawozdaniu należy swoje działania opisać, a nie robić zbiorówkę. Ja będę się zabierać do tworzenia sprawozdania w razie czego również się podzielę.
~...

Post autor: ~... »

właśnie skończyłam opisywać jedną z moich rodzin, jutro dam to do sprawdzenia...jeżli wszytko bedzie ok to się z wami podziele...owocnej pracy

a i jeszcze jedno....do kiedy macie złozyć swoje roczne sprawozdania, ja mam termin do 19 grudnia :/
~Dora

Terminu narazie nie ma, ale cześć spraw tzw,. trudnych zakończę pewnie do końca grudnia, wiec żeby efektywność :) była lepsza mama nadzieje, że jakoś w styczniu :)
~iśka

Post autor: ~iśka »

Czy w sprawozdaniu opisujecie każdą rodzinę oddzielnie, czy podsumowujecie swą pracę ogółem.
~...

u mnie każda oddzielnie jest opisywana
~femi

Post autor: ~femi »

witam- my robimy całokształty rodzin zastepczych i mamy pisac o swoich efektach pracy. ale nie wiemy jak sie za to
zabrać
Czy mogę prosic o przesłanie zaryu sprawozdania.przeslę nasze wypociny, pozdrawiam !!!
~...

femi...podaj maila
~Dora

My chcemy opisywać ogółem ile opracowno planów pomocy, ilu wychowanków wsparto, ile rodzin nawiązało wzajemne kontakty (grupy wsparcia, spotkania) itd ... każdy z koordynatorów określa to osobno biorąc pod uwagę rodziny z którymi pracuje.
~femi

Post autor: ~femi »

[email protected] podaję maila i z góry dziękuję
~eve

Post autor: ~eve »

co z tymi sprawozdaniami? Czy juz ktoś z koordynatorów oddał takowe i zostało pozytywnie ocenione przez pracodawce? Powiedzcie mi gdzie w ustawie jest napisane, że koordynator ma opiniowac te wszytkie świadczenia, które wymieniono w sprawozdaniu z działalności w oscentrum? Jednorazówkę ok, ale reszta????
ODPOWIEDZ