roczne sprawozdnie koordynatore RPZ
Re: roczne sprawozdnie koordynatore RPZ
w pracy tworzymy liczbowe sprawozdania miesięczne, ale tez jestem zdania ze w rocznym sprawozdaniu należy swoje działania opisać, a nie robić zbiorówkę. Ja będę się zabierać do tworzenia sprawozdania w razie czego również się podzielę.
właśnie skończyłam opisywać jedną z moich rodzin, jutro dam to do sprawdzenia...jeżli wszytko bedzie ok to się z wami podziele...owocnej pracy
a i jeszcze jedno....do kiedy macie złozyć swoje roczne sprawozdania, ja mam termin do 19 grudnia :/
a i jeszcze jedno....do kiedy macie złozyć swoje roczne sprawozdania, ja mam termin do 19 grudnia :/
Terminu narazie nie ma, ale cześć spraw tzw,. trudnych zakończę pewnie do końca grudnia, wiec żeby efektywność
była lepsza mama nadzieje, że jakoś w styczniu 

Czy w sprawozdaniu opisujecie każdą rodzinę oddzielnie, czy podsumowujecie swą pracę ogółem.
witam- my robimy całokształty rodzin zastepczych i mamy pisac o swoich efektach pracy. ale nie wiemy jak sie za to
zabrać
Czy mogę prosic o przesłanie zaryu sprawozdania.przeslę nasze wypociny, pozdrawiam !!!
zabrać
Czy mogę prosic o przesłanie zaryu sprawozdania.przeslę nasze wypociny, pozdrawiam !!!
My chcemy opisywać ogółem ile opracowno planów pomocy, ilu wychowanków wsparto, ile rodzin nawiązało wzajemne kontakty (grupy wsparcia, spotkania) itd ... każdy z koordynatorów określa to osobno biorąc pod uwagę rodziny z którymi pracuje.
[email protected] podaję maila i z góry dziękuję
co z tymi sprawozdaniami? Czy juz ktoś z koordynatorów oddał takowe i zostało pozytywnie ocenione przez pracodawce? Powiedzcie mi gdzie w ustawie jest napisane, że koordynator ma opiniowac te wszytkie świadczenia, które wymieniono w sprawozdaniu z działalności w oscentrum? Jednorazówkę ok, ale reszta????
Oprócz roczne sprawozdnie koordynatore RPZ - Stare tematy przeczytaj również:
POROZUMIENIE A DZIECKO POZOSTAWIONE NA ODDZIALE
placówka specjalistyczno-terapeutyczna
pozbawienie władzy rodzicielskiej
kontrola koordynatorów.
odpłatnośc pełnoletnich wychowanków
pełnoletni wychowanek r.z. - ustawa o pomocy społ czy pieczy zastępczej ??
decyzja o umorzeniu postępowania
bariery
kryteria
turnus faktura
poszukiwanie biologicznych
postanowienie prawomocne czy wykonalne???
bezpłatne szkolenia podnoszące umiejętności rodzin zastępczych
Kontynuowanie nauki poziom ksztalcenia
Pełnoletni pozostający w rodzinie zastępczej
pomoc spoleczna