A gdzie jest napisane że mamy wyrównywać się z KRUSem? PUPy itp. tak, ale KRUS?Renia 168 pisze:Jak domownikowi-małżonkowi ( drugiemu rodzicowi) przysługiwało 3500 w w 2015 to jeżeli spełnia warunki to w KRUS-ie ten małżonek dostane teraz 708,30 zł miesięcznie ( tj. 1000- 1/12 z 3500).
Kto tam siedzi? Brak słów.dżela pisze:Nie gorączkujcie się, rozmawiałam z moim uw i powiedzieli jeśli w takim wypadku kobieta u nas składa to odmawiamy, ojciec dziecka ubiega się o wyrównanie w KRUS
dżela pisze:Nie gorączkujcie się, rozmawiałam z moim uw i powiedzieli jeśli w takim wypadku kobieta u nas składa to odmawiamy, ojciec dziecka ubiega się o wyrównanie w KRUS
edyta123 pisze:dżela pisze:Nie gorączkujcie się, rozmawiałam z moim uw i powiedzieli jeśli w takim wypadku kobieta u nas składa to odmawiamy, ojciec dziecka ubiega się o wyrównanie w KRUS
na jakiej podstawie??? co podasz w uzasadnieniu? że gość wziął 3500 w krusie?? przecież ojcu dziecka nie przysługuje tak samo jak u nas. a u nas nigdzie nie jest napisane że matce dziecka nie przysługuje świadczenie bo ojciec dziecka pobrał w krusie