Dostaliśmy z ROPSu decyzję. Wniosek nie był składany u nas, z czego wnoszę, że u nich. Wprowadzam do systemu jako decyzję bez wniosku? I czy ujmuję w tych fajnych sprawozdaniach, bi mi wyjdzie, że mam więcej decyzji niż wniosków
Rozumiem, że ciągle mówimy o decyzji bez wniosku? Tak, w wersji 2.1.8 z DPP004 mogę wprowadzić taką decyzję. Wszystkie decyzje -> Operacje -> Decyzje bez wniosku. Oczywiście w module SW.
Nie znam starej wersji, więc nie wiem jaka jest zasada, ale u mnie po przejściu na moduł SW, na tej rozwijanej liście jest tylko świadczenie wychowawcze, nie ma żadnych innych
W nowej wersji jest jak gdyby odrębne trzy modułu, między którymi można się przełączyć: SR, FA i SW. Po przejściu na SW, mam w decyzjach bez wniosku tyko świadczenie wychowawcze. I, wracając do meritum, tam mam wklepać omawianą decyzję?
PS. Czemu nie przechodzicie na nowy soft?
Bo nie mozemy... Ze względu na wielkość bazy i jakieś specjalne funkcje kilka czy kilkanaście jednostek musi czekać na special edition nowej technologii. My jesteśmy jedną z nich