Rozliczanie zaliczki-pojąć w stanie nie jestem

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
~west

Rozliczanie zaliczki-pojąć w stanie nie jestem

Post autor: ~west »

O cco wam chodzi z tym rozliczaniem zaliczki?. Mieliśmy na podstawie zaświadczenia od komornika przyznać decyzję na okres zasiłkowy, a potem ustawowo zmienić okres. Komornik ustawowo miał informować o wszelkich zmianach mających wpływ na prawo do zaliczki. Komornik na podstawie decyzji będzie wiedział ile ma ściągnąć na zaliczki po zaspokojeniu funduszu.

Gmina też będzie wiedziała kiedy spłacą się świadczenia z tytułu funduszu.

Niech ktoś w trzech punktach oświeci prostego człowieka-o jakie rozliczenia i w jakim celu chodzi?

Czy może chodzi o przypadki, gdy w ostatnim kwartale egzekucja stanie się skuteczna?
~~nela

Re: Rozliczanie zaliczki-pojąć w stanie nie jestem

Post autor: ~~nela »

chodzi o to że jesli ktos miał przyznaną zaliczkę od wrzesnia 2007 to jesli rozliczałaś/eś zaliczkę co kwartał to został ci nie rozliczony wrzesień teraz powinna/eś miec zaświadczenia od komornika za lipiec -wrzesień i sprawdzic czy dobrze we wrześniu wypłaciłaś/es
ODPOWIEDZ