Rozliczenie pisemna informacja
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
Rozliczenie pisemna informacja
W umowie zauważyłam punkt aby w ciągu 10 dni do Beneficneta wysłać pisemną inforamcję o rozliczeniu dofinansowania :
-Pisemna informacja o decyzji Realizatora programu, dotyczącej rozliczenia dofinansowania zostanie przekazana Beneficjentowi w sposób przewidziany w SOW, w terminie do 10 dni roboczych od daty jej podjęcia.
w jaki sposób najlepiej to zrobić?
-Pisemna informacja o decyzji Realizatora programu, dotyczącej rozliczenia dofinansowania zostanie przekazana Beneficjentowi w sposób przewidziany w SOW, w terminie do 10 dni roboczych od daty jej podjęcia.
w jaki sposób najlepiej to zrobić?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Rozliczenie pisemna informacja
i jak wysyłacie? czy pozostawiacie tak jak jest w systemie - czy po rozliczeniu zmienia się statu wniosku na rozliczony i tyle;
jeśli przez system wysyłać pismo, to albo przygotować jeden szablon baaardzo ogólny dla wszystkich zadań, albo dla każdego inne pismo, nie da się zaciągnąć z systemu nr umowy, daty zawarcia.
jeśli przez system wysyłać pismo, to albo przygotować jeden szablon baaardzo ogólny dla wszystkich zadań, albo dla każdego inne pismo, nie da się zaciągnąć z systemu nr umowy, daty zawarcia.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: rehabilitacja społeczna
- Kontakt:
no właśnie, wiele niejasności z tym SOW.
Po rozliczeniu umowy Wnioskodawca otrzymuje wiadomość systemową o rozliczeniu umowy. Wniosek nie zmienia statusu na rozliczony.
Po rozliczeniu umowy Wnioskodawca otrzymuje wiadomość systemową o rozliczeniu umowy. Wniosek nie zmienia statusu na rozliczony.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.
- Kontakt:
Faktycznie nie ma możliwości zaciągnąć nr umowy, więc wpisałam, że "zawarta umowa do wniosku (tu zaciąga) z dnia (też zaciąga) została uznana za rozliczoną".Tomasz1981 pisze: 08 lip 2020, 14:02
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.
- Kontakt:
I tu mam problem, bo w wiadomościach wysłanych nie mam żadnych informacji dla studentów. A poza tym, ponawiam pytanie z innego mojego posta, czy status "dofinansowanie wypłacone", to oznacza, że zakończyłam pracę nad tym wnioskiem?Ala1981 pisze: 09 lip 2020, 14:44 no właśnie, wiele niejasności z tym SOW.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
tak, a wniosek w umowach rozliczonychPCPR-DLN1 pisze: 14 lip 2020, 12:50I tu mam problem, bo w wiadomościach wysłanych nie mam żadnych informacji dla studentów. A poza tym, ponawiam pytanie z innego mojego posta, czy status "dofinansowanie wypłacone", to oznacza, że zakończyłam pracę nad tym wnioskiem?Ala1981 pisze: 09 lip 2020, 14:44 no właśnie, wiele niejasności z tym SOW.
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Co zrobiłam źle, że mam zaznaczone "dofinansowanie wypłacone", ale w zakładce UMOWY- ROZLICZONE- brak wynikówTomasz1981 pisze: 14 lip 2020, 17:15tak, a wniosek w umowach rozliczonychPCPR-DLN1 pisze: 14 lip 2020, 12:50I tu mam problem, bo w wiadomościach wysłanych nie mam żadnych informacji dla studentów. A poza tym, ponawiam pytanie z innego mojego posta, czy status "dofinansowanie wypłacone", to oznacza, że zakończyłam pracę nad tym wnioskiem?Ala1981 pisze: 09 lip 2020, 14:44 no właśnie, wiele niejasności z tym SOW.

-
- Praktykant
- Zajmuję się: rehabilitacja społeczna
- Kontakt:
Trzeba zmienić status umowy ręcznie (w umowach podpisanych) na rozliczone z poziomu realizatora rozszerzonego. Oczywiście rozliczenie do umowy zatwierdzone.
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wielkie dzięki!!!Ala1981 pisze: 15 lip 2020, 7:39 Trzeba zmienić status umowy ręcznie (w umowach podpisanych) na rozliczone z poziomu realizatora rozszerzonego. Oczywiście rozliczenie do umowy zatwierdzone.
Próbowałam wcześniej to robić, ale nie wychodziło, bo robiłam na podstawowym

Oprócz Rozliczenie pisemna informacja - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
rozliczenie czesnego as moduł II
Oświadczenie 7 dni po zakończeniu kwartału
Faktura do dofinansowania
Umowy Moduł I
rozliczenie umowy system sow
Procedura rozpatrywania wniosku o dofinansowanie zaopatrzenia w przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze
Aneks do umowy
WYPŁATA DODATKU
wniosek złożony w wersji papierowej a braki formalne
Przedmioty ortopedyczne- realizacja na konto wystawcy faktury
procedowanie wniosków na Moduł I proszę o radę
umowa na MODUŁ I - szablon
Pismo Moduł I
Umowa Moduł I
Podpisanie umowy - co dalej
Wniosek do poprawy