wniosek złożony w wersji papierowej a braki formalne

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MIŚKA
Referent
Zajmuję się:

wniosek złożony w wersji papierowej a braki formalne

Post autor: MIŚKA »

Wnioskodawca złozył wniosek na AS MII pocztą, we wniosku nie podał daty rozpoczęcia semestru, na dzień złozenia brak zaświadczenia z uczelni. Pracownik wpisał wniosek do SOW podając datę rozpoczęcia taką jaka podał mu tel. student. teraz na etapie przygotowania umowy okazało się, że w zaświadczeniu jest inna data rozpoczęcia semestru. Czy możemy jeszcze jakoś edytować wniosek. Wniosek jest po ocenie formalnej czeka na merytoryczną. Dzięki za ewentualne podpowiedzi
Milosz90
Referent
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Kontakt:

Re: wniosek złożony w wersji papierowej a braki formalne

Post autor: Milosz90 »

Z pozycji administratora można cofnąć status wniosku.
Awatar użytkownika
MIŚKA
Referent
Zajmuję się:

Post autor: MIŚKA »

Milosz90 pisze: 09 cze 2020, 11:27 Z pozycji administratora można cofnąć status wniosku.
ok, tylko czy ja wtedy będę mogła poprawić dane we wniosku
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

można poprawić, wchodząc na konto wnioskodawcy (wnioski/nowy wniosek/tu wyszukujemy wnioskodawcę po imieniu, nazwisku i pesel) - aby cokolwiek zmienić, wniosek musi mieć status do poprawy (tak mi się wydaję)
gosia1982
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia
Kontakt:

Post autor: gosia1982 »

Czy ktoś próbował poprawić wniosek, który źle został złożony przez realizatora w imieniu wnioskodawcy? Mam status wniosku do poprawy, ale ani jako realizator podstawowy ani rozszerzony nie mogę te wniosku zmodyfikować.
Milosz90
Referent
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Kontakt:

Post autor: Milosz90 »

Przeczytaj post wyżej, masz tam wyjaśnione.
ODPOWIEDZ