rozporządzenie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 19 lut 2016, 23:15

17 stron wniosku 111 :lol:
jakakkk

Napisano: 20 lut 2016, 9:29

jakakkk pisze:17 stron wniosku 111 :lol:
ja naliczyłam 8 stron .... drukarnia i tak to trochę wyszczupli :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2016, 9:43

ilość stron nie taka straszna, a edytor w drukarni poradzi sobie z tym

podoba mi się ten wniosek
pierwszy wniosek, którego treść próbuje coś tłumaczyć i wyjaśniać wnioskodawcy
brawo
Bad Lieutenant

Napisano: 20 lut 2016, 9:47

Bad Lieutenant pisze:ilość stron nie taka straszna, a edytor w drukarni poradzi sobie z tym

podoba mi się ten wniosek
pierwszy wniosek, którego treść próbuje coś tłumaczyć i wyjaśniać wnioskodawcy
brawo
właśnie też mam takie odczucie ... przy pierwszym przejrzeniu ... oby drugie tego nie zmieniło :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2016, 15:24

tzn ja myślę że ministerstwo mimo, że my będziemy mieć dużo pracy teraz
ale stara się, książki instruktażowe, infolinie szkolenia w województwach, strona na bieżąco aktualizowana, wcześniej nie było takiej hmmm dokładności, dbania o wizerunek nie wiem jak to nazwać ale starają się moim zdaniem jak mogą nawet wniosek w porządku jest czytelny prosty dla wszystkich
gasiak

Napisano: 20 lut 2016, 15:27

i rozporządzenie już więc każdy zdąży zamówić i je dostać
wiem że to musi iść i robią wszystko żeby nic im nie zarzucić że coś za późno zrobili
ale uwijają się jak mogą
gasiak

Napisano: 20 lut 2016, 16:07

Jaki będzie termin wypłaty tego świadczenia? Z góry? Do końca m-ca za dany miesiąc?
zwykły obywatel

Napisano: 20 lut 2016, 17:46

Załącznik nr 3 i na dole:
*) Oświadczenie wypełnia i podpisuje każdy członek rodziny który posiada gospodarstwo rolne.
nitka
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 31 paź 2014, 20:34
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2016, 18:41

Przeraża mnie możliwość składania wniosków przez osoby w formie elektronicznej.(bank, poczta e-puap, itp.)
Owszem jestem za ale nie na początku czyli od 1 kwietnia bo nas zasypią taką ilością niekompletnych wniosków że nie damy rady tego przerobić. Czy jak złożą wniosek do 10. 04 to wypłatę musza mieć w IV. ?
aga,w

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x