ryczałt za bycie kuratorem społecznym - czy liczy sie to do dochodu ??? - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 23 gru 2013, 10:59

to znowu ja :(
dostarczył pismo z sadu w ktorym jest napisane ze jest kuratorem i nie uzyskuje z tego tytulu wynagrodzenia, przysluguje mu jedynie ryczałt z tytułu zwrotu kosztów dojazdu - podpisał dyrektor sadu

w zalaczniku nr 7 - 0,00 zł.

przyznac becki ????
~iga

Napisano: 23 gru 2013, 11:11

no pewnie , nie wiem czemu tyle drazysz, zalujesz mu tego becika?\":)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 23 gru 2013, 11:16

KB bo mnie gora bardzo pili :(( ja to chetnie :)
dzieki :))
~iga

Napisano: 23 gru 2013, 12:31

wykorzystała kase na dojazdy itp to co?, ja wydaje kase z mojego wynagrodzenia na dojazdy, czynsz i jakos tego mi nikt przy rodzinnym nie odlicza.
~Algar

Napisano: 23 gru 2013, 12:41

Algar - jak nie jak tak:) przychod z wynagrodzenia jest pomniejszany o koszty uzyskania przychodu :) dochod nieopodatkowany nie jest, no ale jesli pan oswiadczyl,ze nie mial to nie mial, tym bardziej ze ma zaswiadczenie prezesa, ze tylko zwrot kosztow za te swoja spoleczna prace dostal;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 23 gru 2013, 15:25

skoro oswiadcza ( bo ma do tego prawo,) , ze dochód zero, to po co brac jakieś zaświadczenia, ze rzeczywiscie wyniósł on zero. żadnych pitów, zadnych zaświadczen z sądu;-0 i po sprawie.
~Algar

Napisano: 20 sty 2014, 15:07

jak mógł się rozliczyć US skoro jest to dochód niepodlegający opodatkowaniu co jest wyraźnie zapisane na wydruku z Sądu. Ryczałt to koszty na paliwo i/lub bilety itp. I faktycznie mimo że ma 5 tys. faktycznie realnego dochodu może zostać niewiele.
~matylda

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x