sepi

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
magdalenamagda
Referent
Zajmuję się: pracownik socjalny
Kontakt:

sepi

Post autor: magdalenamagda »

działa wam sepi?

zalogowałam się jako administrator, chciałam dodać nowego użytkownika, użytkownik dodany ale żadnych peseli nie wyszuka. Pokazuje: "Zapytanie nie zwróciło żadnych wyników." mimo, że osoby sa zarejestrowane.

co z tym zrobić?
:? :shock: :roll:
Optima
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: sepi

Post autor: Optima »

A czy Administratorzy innych jednostek (np. PUP) nadali już uprawnienia dostępu temu nowemu użytkownikowi?
Awatar użytkownika
magdalenamagda
Referent
Kontakt:

ogólnie to chciałam zmienić dane i pracować na koncie poprzedniczki, , która już nie pracuje. A teraz pokazuje mi, że poprzedniczka jest usunięta, a moje nie ma dostępu.
co dalej?
Optima
Stażysta
Kontakt:

Wysłać do innych administratorów uaktualnioną listę nowych użytkowników SEPI, no i najlepiej zadzwonić do nich z prośbą o szybkie "odklikanie" uprawnień - dopóki inni administratorzy nie nadadzą uprawnień nic się nie da zrobić.

Dopóki tego nie ma, to zostaje weryfikacja w POMOST Std. (o ile na nim pracujecie)
Awatar użytkownika
magdalenamagda
Referent
Kontakt:

Optima pisze: 30 cze 2020, 13:25 Wysłać do innych administratorów uaktualnioną listę nowych użytkowników SEPI, no i najlepiej zadzwonić do nich z prośbą o szybkie "odklikanie" uprawnień - dopóki inni administratorzy nie nadadzą uprawnień nic się nie da zrobić.

Dopóki tego nie ma, to zostaje weryfikacja w POMOST Std. (o ile na nim pracujecie)
a jak to zrobić w pomoście?
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Post autor: Ojciec76 »

Teczka rodziny, zaznaczasz wniosek i z górnego menu wybierasz WERYFIKACJA- Weryfikacja danych o bezrobociu
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Optima
Stażysta
Kontakt:

Ojciec76 pisze: 01 lip 2020, 7:41 Teczka rodziny, zaznaczasz wniosek i z górnego menu wybierasz WERYFIKACJA- Weryfikacja danych o bezrobociu
Tylko musisz mieć przypisaną rolę "Emp@tia" do użytkownika - inaczej weryfikacja w teczce będzie nieaktywna.
ODPOWIEDZ