Signity- listy wypłat - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 24 lip 2014, 8:47

Witam, niedawno pojawił się tutaj taki wątek :

,, podpowiecie mi jak zmienić parametry, żeby w tytule przelewu dla przelewów elektronicznych widniało imię i nazwisko odbiorcy?Bo teraz mam teraz tylko nr listy, jaka lista, za jaki miesiąc.
(...)

mialam ten sam problem. To wina sygnity. Musisz wejsc w parametry (to jest pod opcja generowania przelewow) i tam samej wybrac co chcesz miec na liscie,,

mam ten sam problem ale jakoś nie mogę sobie poradzić , czy mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić po kolei , gdzie wejść itp. Bardzo proszę.

Swoją drogą aż strach i9nstalować aktualizacje , co następna to lepiej i łatwiej dla nas ...
Aniaaaa

Napisano: 24 lip 2014, 8:58

.... może ktoś
Aniaaaa

Napisano: 24 lip 2014, 9:11

Listy wypłat -> Przelewy elektroniczne -> Parametry przelewów. Tutaj masz takie dwie kolumny - Dane w polu "Tytułem" - Dostępne i Wybrane. Przenieś sobie strzałką pośrodku potrzebne z jednej strony na drugą.
Bazyl

Napisano: 24 lip 2014, 9:13

To może mi ktoś powie czemu w Elixirze-O nie ma imienia i nazwiska odbiorcy, a system bankowy wywala mi komunikat o błędnym formacie daty? Jednocześnie dziękuję za dopracowaną nową wersję :(
Bazyl

Napisano: 24 lip 2014, 9:15

:) dzięki baaaardzo Bazyl , może poradzę ,

swoją drogą na studiach znałam jednego Bazyla, też był pomocny :)
Aniaaaa

Napisano: 24 lip 2014, 9:57

A nie ma za co :D Natomiast otwartym pozostaje moje pytanie o dane odbiorcy na przelewach elixir czy elixir-o w ersji nr 3 :(
Bazyl

Napisano: 24 lip 2014, 10:09

Jest już ponoć DPP001, tylko że: "Zbyt duże obciążenie serwera - do ponowienia zostało 25s" :P
Bazyl

Napisano: 24 lip 2014, 11:56

Ktoś próbował i udało mu się ściągnąć?
Bazyl

Napisano: 24 lip 2014, 12:40

Hej i tak mam problem z tym przelewem elixir, nadal nie mogę zmienić żeby w tytule przelewu widniały dane odbiorcy
aneczka2345

Napisano: 25 lip 2014, 7:59

u nas w ogóle nie można ściągnąć tej aktualizacji o instalowaniu nie mówię, ktoś ma juź wgrane? dało coś ?
Aniaaaa

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x