wnioskodawca po rozwodzie od 2015, alimenty na dziecko od 2015, pani jest już w nowym związku i ma kolejne dziecko ale w akcie ur.dziecka wpisany jest były mąż bo niby dziecko narodziło się w okresie za krótkim od rozwodu i z automatu zostało przypisane byłemu mężowi o co kaman?? , niby wiem ale niech ktoś mi jasniej wyjasni. Pani twierdzi że dziecko jest obecnego partnera ale jeszcze nie poczyniła kroków o zaprzeczenie i uznanie przez partnera , oboje tak oświadczaja . I teraz problem kogo podaje do składu ? Siebie i dzieci czy siebie dzieci i konkubenta ,na jedno dziecko sa alimenty które były przy rozwodzie ustanowione ale na drugie nie bo urodziło się po rozwodzie a ojcem jest jak oświadcza (konkubent) i z nim wspólnie wychowuje to dziecko, co robić , wnioskuje o rodzinne

Jak wrzucam ,,konkubenta jako ojca ' ( tu jest problem bo w akcie jest były mąż)w program 'to jest ok jak nie to muszę w programie miec zasądzone alimenty a jeszcze lepiej jak nie przyznaje mi rodzinnego na drugie dziecko a dodatek dla samotnej przyznaje a ona nie jest samotna. Blada już jestem