składka zdrowotna po 1 stycznia - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 15 sty 2016, 14:52

Kochani, czy zaszły jakies zmiany odnosnie skladki zdrowotnej? w nowym rozporzedzeniu posrod zalacznikow nie ma już tego druku. Jak liczymy skladke, skad bierzemy?
Beatrycze 111

Napisano: 15 sty 2016, 15:05

Składkę bierzemy z instytucji określonej we wniosku przez petenta drogą elektroniczną samodzielnie...
kiziamizia

Napisano: 15 sty 2016, 15:12

Beatrycze 111 pisze:Kochani, czy zaszły jakies zmiany odnosnie skladki zdrowotnej? w nowym rozporzedzeniu posrod zalacznikow nie ma już tego druku. Jak liczymy skladke, skad bierzemy?
Beatrycze śpiochu ;) ... zmiany ogłoszone już dawno ... dochody, składki, orzeczenie ... przez Empatię
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 sty 2016, 15:39

nom to niezle sie obudziłam, ale jaja. dzieki.
Beatrycze 111

Napisano: 15 sty 2016, 15:40

no i co z tego ze ejst napisane ze bierzemy sami
skoro empatia mi nie działa
tylko z UP moge reszta nic do .du...y
e tam

Napisano: 15 sty 2016, 16:20

pokazcie mi gdzie to pisze, ze tak trzeba. mam empatie. zalogowałam sie i nic tam ku... mac nie rozumiem
Beatrycze 111

Napisano: 15 sty 2016, 16:21

miałam na mysli gdzie jest podstawa prawna do pozyskiwania skladki i takich tam z empatii, gdzie to ogloszono, i jak ktos moze to instrukcje tej piep..nej empatii.
Beatrycze 111

Napisano: 15 sty 2016, 16:47

art. 23b ust. 1 Ustawy:
Organ właściwy oraz marszałek województwa prowadzący postępowanie w sprawie świadczeń rodzinnych są obowiązani do samodzielnego uzyskania od organów podatkowych lub ministra właściwego do spraw finansów publicznych, organów emerytalno-rentowych oraz z rejestrów publicznych, drogą elektroniczną, za pośrednictwem ministra właściwego do spraw rodziny lub pisemnie

instrukcja zależy od programu, którego używasz.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 15 sty 2016, 19:24

Beatrycze 111 pisze:pokazcie mi gdzie to pisze, ze tak trzeba. mam empatie. zalogowałam sie i nic tam ku... mac nie rozumiem
Ty naprawdę pospałaś .... żeby weryfikować/ pozyskiwać dochody, składki .... musisz najpierw wprowadzić wniosek
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x