SKO jestem nowa pomocy!!!!!!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 03 wrz 2014, 15:00

SKO uchyliło moją decyzję i przyznało ZDO od 01.07.2013 r. na stałe jak w systemie AMAZIS TO ROBICIE :?: :?: :?: zmiana? czy nowy wniosek :?: :?: i my wydajemy jakąś decyzję czy już nic z tym nie robimy pomóżcie mi proszę :!:
Majka,,

Napisano: 04 wrz 2014, 7:49

Zmianę musisz zrobić i zaznaczyć że od 01.07.2013. I nie piszesz decyzji.
lija

Napisano: 04 wrz 2014, 8:41

W systemie nie da się zrobić zmiany w AMAZISIE do zdo. a INFORMACJI DLA pANI NIE WYSYŁAM ŻE WYPŁATA I GDZIE TA WYPŁATA :?: :?: POMÓŻCIE MI PIERWSZY PRZYPADEK
Majka,.

Napisano: 04 wrz 2014, 9:33

da się zrobić zmianę w Amzisie do ZDO. Mi też SKO przyznało i zrobiłam zmianą decyzji wydrukowałam harmonogram wysłałam pismem przewodnim do strony i tyle.
Gość

Napisano: 04 wrz 2014, 10:45

Czyli ja nic nie robię tylko wysyłam harmonogram z informacją że przez SKO zostało i przyznane i wsio tak :?:
2. Pytanie KRUS chce wywalić tą osobę z ubezpieczeń i teraz ta Pani chce wyrównanie i później nie chce to ma pisać do SKO "proszę o uchylenie mi decyzji itd..." bo SKO wydało decyzję przyznającą na stałe.Jak to załatwić :?:
Majka.,

Napisano: 04 wrz 2014, 12:43

Wysyłasz harmonogram z informacją i tyle. A co z uchyleniem to chyba tak jak normalnie musi napisać wniosek z prośbą o uchylenie decyzji od...
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x