Ja wiem ze nie musze mu dawac decyzji wygaszających...sprawa jest brzydka bo ta kobieta popełniła sambójstwo i on wszystkim na około robi awantury z tego powodu, pracownikom mojego mopsu, policji....jest strasznie agresywny, niby wniosków skladac nie chce na ŚP, ZP i ZR ale potem bedzie ze nikt go do tego nie namawiał...Kontestator pisze:a komu chcesz decyzję wydać jak wnioskodawca nie żyje? Wygaszasz u siebie w programie i ewentualnie możesz poinformować o możliwości złożenia wniosku na ZR i dodatki
tobie jest nawet nie wolno wydac jakiejkolwiek decyzji jak nie ma adresata, piszesz notatke sluzbowa dolaczasz akt zgonu i wpinasz do akt ot cala sprawa: ) a o reszte niech sie martwi ojciec dzieci , złozy wniosek to dostanie kase nie złoży to jego stratamonika 86 pisze:Ja wiem ze nie musze mu dawac decyzji wygaszających...sprawa jest brzydka bo ta kobieta popełniła sambójstwo i on wszystkim na około robi awantury z tego powodu, pracownikom mojego mopsu, policji....jest strasznie agresywny, niby wniosków skladac nie chce na ŚP, ZP i ZR ale potem bedzie ze nikt go do tego nie namawiał...Kontestator pisze:a komu chcesz decyzję wydać jak wnioskodawca nie żyje? Wygaszasz u siebie w programie i ewentualnie możesz poinformować o możliwości złożenia wniosku na ZR i dodatki