SKO jeśli myślisz że kogokolwiek chcę skrzywdzić to jesteś w błędzie. Ja widzę i znam osoby niepełnosprawne i ich rodziny i wiem jak ta kasa jest im potrzebna i proszę Cie nie szukaj całego zamieszania wokół rolników w pracowniku ośrodka bo on obrywa za tych ziomali z góry, którzy w praktyce nie musza się z wszystkiego tłumaczyć tym biednym ludziom.SKO pisze:dobrze się zastanów i pomyśl żebyś nie skrzywdziła człowieka,pytanie na jaki paragraf chcesz się powołać aby odmówic?
Widzę SKO, że się bardzo nudzisz skoro cały czas komentujesz posty ludzi, którzy szukają odpowiedzi na wątpliwości które mają bo wiesz ja jestem tylko człowiekiem, który chce wykonywać swoją pracę. A z resztą szkoda mi czasu na dyskusję z Tobą. Jeśli Cię to interesuje to nasz ops przyznaję śp rolnikom, ale takiego przypadku jak wyżej nie miałam dlatego pisze bo być może ktoś miał i się podzieli tym jak argumentował przyznanie lub odmowę.SKO pisze:a tak apropo, jesli Ty wydajesz decyzje biorąc pod uwagę cos tam cos tam, to ja dziękuję tej pani, tyle w temacie.