Ja dowiedziałam się u źródła... u samego Pana Andrzeja Podgórskiego... jest błąd w sprawozdaniu i wbrew instrukcji należy dodatkowe ustawy wpisać w jednym wierszy dynamicznym , oddzielając je przecinkiem... przechodzi wtedy bez problemu... ale widać nikt z Was nie szukał u Pana informacji bo Pan był zdziwiony, że występuje taki problem
A ja wczytałem dodając tylko ustawę o składkach zdrowotnych. Ktoś dostaje pieniądze za te formularze i ich prawidłowe działanie więc niech sam sobie to uzupełni.
Skoro wykryto błąd to "centrala" powinna poinformować o tym fakcie i poprosić o uzupełnienie.
Pozdrawiam Wszystkich walczących z "tabelkami" oraz "tabelkami do tabelek" HEJ
bo jak dodaje sie tylko jedną to jest ok... problem pojawial się jak dodawało się w wiecej niż jednym wierszu... nie mogli wczesniej poinformowac o błedzie bo nikt im nie zgłaszal, że jest taki problem... dopiero dziś po moim telefonie zaczeli się doszukiwac przyczyny pozdrawiam równiez
dodali prawo wyborcze i geodezyjne a na inne rzeczy, które rzeczywiście się robi dali jedną rubrykę. Chyba chcę w tym sejmie pokazać że jednak nie wszystko robimy.