spr. miękka walidacja - ewalu prosze zerknij - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 10 paź 2014, 17:06

iwonaja pisze:W spr. kw. mama taką miękką walidację : Przeciętna wysokość składki na ubezpieczenie emerytalne i rentowe opłacanej za osoby pobierające świadczenie pielęgnacyjne, w pierwszym miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub nie więcej niż 220,16 zł.
Pisałaś , że puszczasz z miękkimi, a moje pytanie jest takie :
Czy koniecznie muszę pisać wyjaśnienia w uwagach, czy Ty je zawsze piszesz ? Nie do końca wiem jak mam to wyjaśnić :(
Bardzo proszę o pomoc :oops:
nigdy nie pisałam żadnych wyjaśnień ,,, jak pisałam wcześniej puszczam z miękkimi ale boję się, że nadejdzie taki dzień, że to się skończy :o
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 paź 2014, 21:15

Dzięki za wgląd :) Boje sie puszczać bez wyjaśnień,dostałam emaila ze w przypadku miękkich w.należy wpisać uwagi,ale....też jestem z lubelskiego,wiec pójdę za Twoim przykładem :) może przejdzie , pozdrawiam
iwonaja

Napisano: 11 paź 2014, 9:11

iwonaja pisze:Dzięki za wgląd :) Boje sie puszczać bez wyjaśnień,dostałam emaila ze w przypadku miękkich w.należy wpisać uwagi,ale....też jestem z lubelskiego,wiec pójdę za Twoim przykładem :) może przejdzie , pozdrawiam
no ja jeszcze nie robiłam zc za III kwartał, czas jest do 15 ... a kto kazał pisać wyjaśnienia ? UW ? ... nigdy nie kazali
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 paź 2014, 8:30

W mailu : Uwaga -rezerwy celowe P. Łuczkowski pisze : Jeżeli sprawozdanie zawiera miękkie walidacje – wykazane niezgodności (o ile nie stwierdzają Państwo błędu danych) - wymagają zawsze wyjaśnienia w polu UWAGI
Mam na myśli sprawozdanie , nie z. c.
Myslalam , ze kazdemu z lubelskiego puscil tego emaila....
iwonaja

Napisano: 12 paź 2014, 9:36

iwonaja pisze:W mailu : Uwaga -rezerwy celowe P. Łuczkowski pisze : Jeżeli sprawozdanie zawiera miękkie walidacje – wykazane niezgodności (o ile nie stwierdzają Państwo błędu danych) - wymagają zawsze wyjaśnienia w polu UWAGI
Mam na myśli sprawozdanie , nie z. c.
Myslalam , ze kazdemu z lubelskiego puscil tego emaila....
oczywiście, że dostałam :) .... najmocniej cię przepraszam ale ja cały czas pisałam o zc a nie o sprawozdaniu ..sorki
Załączniki
kwiatek.jpg
kwiatek.jpg (15.59 KiB) Przejrzano 881 razy
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 paź 2014, 19:26

ok. :) ale.....hehe, to nie zmienia faktu, że nadal nie wiem , czy piszesz w uwagach wyjaśnienia :)
iwonaja

Napisano: 13 paź 2014, 8:01

iwonaja pisze:ok. :) ale.....hehe, to nie zmienia faktu, że nadal nie wiem , czy piszesz w uwagach wyjaśnienia :)
jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło ... ale teraz jestem jeszcze w czarnym lesie z tym sprawozdaniem
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 paź 2014, 8:33

ja zrobiłam poprawkę i nie mogę teraz sprawozdań zrobić ...
asiak

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x