Sprawozdanie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 wrz 2014, 12:31

Witam wszystkich
Podpowiedzcie proszę co należy uwzględnić w sprawozdaniu w rubryce- wydatki na realizację programu / Dochody budżetu państwa, czy winny się tam znaleźć faktyczne wydatki czyli np szkolenia druki i koszty wprowadzania wniosków czyli jeśli miałam 10 wniosków to mnożę liczbę wniosków x 8 zł 93 gr i właśnie tą kwotę wpisuję w rubryce wydatki na realizację programu / Dochody budżetu państwa? Masło maślane ale mam nadzieję że jakiś ktoś mi pomoże. Z góry pięknie dziękuję
Kasia80

Napisano: 02 wrz 2014, 18:32

ja bede wpisywać liczba wniosków x 8,93
gość5

Napisano: 03 wrz 2014, 7:33

CAS sam podaje odpowiednią kwotę. Trzeba tylko "przeliczyć komórki sprawozdania"
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 03 wrz 2014, 8:08

a co w przypadku jak jeszcze nie mam podobszaru do kdr i nie widzę żadnego sprawozdania?
buźka

Napisano: 03 wrz 2014, 8:17

Musisz zadzwonić do administratora wojewódzkiego i on nada Ci uprawnienia.
urzędnik

Napisano: 03 wrz 2014, 8:26

Najgorsze, że wiersz 1. oraz wiersz 1.1. są nieaktywne (są to wiersze sumujące) i jeżeli w wierszu 1.1.1. wpiszemy liczbę np. 20 to on automatycznie w pierwszych 2 wierszach wstawia taką samą liczbę. a przecież liczba wniosków złożonych (wiersz 1) nie zawsze będzie równała się liczbie wniosków zakończonych wydaniem karty (wiersz 1.1) np. ktoś złożył wniosek w ostatnim dniu sierpnia czyli końcowego okresu tego sprawozdania, a karta będzie wydana dopiero we wrześniu. wiem, że w CAS ukazała się informacja, że chodzi tu o wnioski zakończone fizycznym wydaniem stronie karty ale w takiej sytuacji treść wiersza 1. powinna być inaczej sformułowana
magnolia

Napisano: 03 wrz 2014, 9:25

Ja na szczęście nie mam problemu, bo liczba złożonych wniosków u mnie zakończyła się wydaniem karty. Ale inni mogą mieć problem...
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x