mam jeszcze pytanie zamowilam pani karty po przyjsciu kart okazalo sie ze zrobilam blad w nazwisku karte anulowalam i zamowilam druga. w sprawozdaniu musza ja wykzac jaka anulowana a czy musze tez ja wykazac w 1 tabeli 1.6 ? bo jak bym chciala wpisac to nie zgadza mi sie liczba wnioskiów czy moge tylko wykzac w anulowanych>?
wskaz ja tylko w tabeli 1 1.1 jako karta przyznana a to że anulowana to wskaż w tabeli 2 1.2.2
Ta komórka 1.6 jest moim zdaniem wyrwana z rzeczywistości... Jaki wniosek oni maja na mysli... O KOREKTE Błednie wprowadzonych danych???? smieszne... nie składa sie żadnego wniosku przeciez fizycznie.. wiec za groma sie nie zgodzi z komórką1
do Junior:
A co jeśli fizycznie mam 1 wniosek od rodziny, w programie wychodzą 2 na tą rodzinę, ponieważ kiedyś wpisałam wnioskodawcę, rodzica, i troje dzieci, zamknęłam wniosek i zapomniałam o wnioskodawcy jako drugim rodzicu, także musiałam edytować i dopisać do wniosku, a system skojarzył tą czynność jako drugi wniosek dla tej rodziny w ramach uzupełnienia rodziny,
chce go policzyć jako 1 bo faktycznie jest 1, ale czy nie cofną tego?
System skojarzył prawidłowo.. on nie wie że to Ty się pomyliłeś tylko wie że ktos dodaje nowego członka rodziny na którego powinien być wniosek... wiec teraz albo grzecznie przeproś państwa i popros o taki wniosek żebys był krtyty, albo wyślij tak jak masz to sprawozdanie czyli z tym jednym wnioskiem a jak beda chcieli ci cofnąc to wyjasnisz o co chodzi... podejrzewam że nie bedzie ich interesował stan faktyczny w twoich dokumentach tylko bedą chcieli żebyś wpisał jako 2 wnioski...