sprawozdanie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 sie 2015, 11:11

mam jeszcze pytanie zamowilam pani karty po przyjsciu kart okazalo sie ze zrobilam blad w nazwisku karte anulowalam i zamowilam druga. w sprawozdaniu musza ja wykzac jaka anulowana a czy musze tez ja wykazac w 1 tabeli 1.6 ? bo jak bym chciala wpisac to nie zgadza mi sie liczba wnioskiów czy moge tylko wykzac w anulowanych>?
Marta_16

Napisano: 05 sie 2015, 12:33

wskaz ja tylko w tabeli 1 1.1 jako karta przyznana a to że anulowana to wskaż w tabeli 2 1.2.2
Ta komórka 1.6 jest moim zdaniem wyrwana z rzeczywistości... Jaki wniosek oni maja na mysli... O KOREKTE Błednie wprowadzonych danych???? smieszne... nie składa sie żadnego wniosku przeciez fizycznie.. wiec za groma sie nie zgodzi z komórką1
junior

Napisano: 05 sie 2015, 12:43

do Junior:
A co jeśli fizycznie mam 1 wniosek od rodziny, w programie wychodzą 2 na tą rodzinę, ponieważ kiedyś wpisałam wnioskodawcę, rodzica, i troje dzieci, zamknęłam wniosek i zapomniałam o wnioskodawcy jako drugim rodzicu, także musiałam edytować i dopisać do wniosku, a system skojarzył tą czynność jako drugi wniosek dla tej rodziny w ramach uzupełnienia rodziny,
chce go policzyć jako 1 bo faktycznie jest 1, ale czy nie cofną tego?
Kdr201507

Napisano: 05 sie 2015, 12:53

System skojarzył prawidłowo.. on nie wie że to Ty się pomyliłeś tylko wie że ktos dodaje nowego członka rodziny na którego powinien być wniosek... wiec teraz albo grzecznie przeproś państwa i popros o taki wniosek żebys był krtyty, albo wyślij tak jak masz to sprawozdanie czyli z tym jednym wnioskiem a jak beda chcieli ci cofnąc to wyjasnisz o co chodzi... podejrzewam że nie bedzie ich interesował stan faktyczny w twoich dokumentach tylko bedą chcieli żebyś wpisał jako 2 wnioski...
junior

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x