sprawozdanie 500+ jednorazowe- moduł gmina -wojewoda
-
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
sprawozdanie 500+ jednorazowe- moduł gmina -wojewoda
Witam. Czy ktoś wie o co chodzi z tym sprawozdaniem, z tym modułem . Pytanie czy posiadają państwo moduł gmina -wojewoda do wymiany informacji z wojewodą odnośnie koordynacji i czy planujemy zakup takiego modułu. O co chodzi???
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW.
- Kontakt:
Re: sprawozdanie 500+ jednorazowe- moduł gmina -wojewoda
Musisz się dowiedzieć czy posiadasz taką usługę
Najlepiej sprawdzisz to jak wejdziesz w poczte w programie do świadczeń, klikniejsz wiadomośc nadawcza i wybierzesz że chcesz wysłać do wojewody. Wted powinno Ci wyskoczyć że np. nie masz usługi gmina - wojewoda. Bynajmniej u mnie tak jest. Od nas chceili ostatnio wniosek żebyśmy wysłali tą drogą ale powiedzieliśmy że nie mamy tej usługi i mowią, ze okej bo nie jest wymagane żeby gminy obowiązkowo je miały. Koszt tego to 500 zł jednorazowo i bodajże 60 zł co miesiąc. (interesowaliśmy się u dostawcy programu). Więc w sprawozdaniu zaznaczyłam, że nie mamy i w najbliśzym czasie jej nie wykupimy. 

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: sprawozdanie 500+ jednorazowe- moduł gmina -wojewoda
Mega drogi ten moduł! W mojej gminie jest ok. 3-4 wniosków z koordynacji w okresie świadczeniowym. Więc koszt jest zupełnie nieadekwatny ...
Oprócz sprawozdanie 500+ jednorazowe- moduł gmina -wojewoda - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
ustalenia kontroli-pilne pomocy
informacja na @
numer sprawy
co z tym zrobić? POMOCY
Co zrobilibyście w takim przypadku?
komu 500? czy to będą nienależnie pobrane??
odsetki ,które prawidłowe
odnośnie informacji
Wojewoda przyznał a pozniej odmówił
UW odsyła wniosek brak możliwości ustalenia koordynacji
Odmowa wniosku o 500+
koordynacja wstecz
koordynacja stany Zjednoczone
nie wysyła powiadomień email
Przekierowanie decyzji - empatia
sygnity raport pilne