Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r.
Re: Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r.
W tym pierwszym wierszu jest liczba swiadczen NALEZNYCH za kwiecien, maj, czerwiec czyli jak mam decyzje wydana juz w czerwcu z okresem obowiazywania od kwietnia to musze ta liczbe swiadczen odpowiednio ujac w kazdym miesiacu tak? Mimo ze decyzja jest teraz
dokładnie takgops.lo pisze:W tym pierwszym wierszu jest liczba swiadczen NALEZNYCH za kwiecien, maj, czerwiec czyli jak mam decyzje wydana juz w czerwcu z okresem obowiazywania od kwietnia to musze ta liczbe swiadczen odpowiednio ujac w kazdym miesiacu tak? Mimo ze decyzja jest teraz
A co na to Info-r? Ma jakąś propozycję sporządzenia tego sprawozdania?
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Tak: w ogóle nie wiedzieli co robić i proponowali jakieś głupie rozwiązania w ogóle z czym innym związane a dopiero gdy klarownie i dosadnie napisałem o co chodzi stwierdzili żeby liczyć ręcznie z list wypłat
Obecnie zwróciłem uwagę im, że nie mam zamiaru tego robić oraz czekam na aktualizację lub inne normalne rozwiązanie.
Sami niech sobie liczą ręcznie bo przecież to by zajęło co najmniej cały dzień jak nie więcej...

Obecnie zwróciłem uwagę im, że nie mam zamiaru tego robić oraz czekam na aktualizację lub inne normalne rozwiązanie.
Sami niech sobie liczą ręcznie bo przecież to by zajęło co najmniej cały dzień jak nie więcej...
pilotka pisze:Raporty -> analiza świadczeniobiorcówDomi_ pisze:Ładnie, tylko w sygnity pozazuje wypłacone w maju, łacznie z kwietniowymi,
jak zrobić żeby pokazało same za maj wypłacone w maju????
ustawiasz sobie daty 01-05-2016 - 31-05-2016 i klikasz "wykonaj raport ze szczegółami". I wtedy Ci pokazuje ile osób miało należne za maj bez względu na to kiedy zostały wypłacone.
tylko jak ja tak robię to mi nic sensownego nie pokazuje..
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Zuzka mi też nie wychodzi, podpowiedz co zrobiłaś, bo mi wychodzi pusty......zuzka pisze:SYGNITY pisze:Proponujemy użyć raportu "Karta wypłat świadczeń" z Menu raporty na oknie głównym - wydruk pokazuje wypłaty:
- w okresie za które są należne wypłaty, jeżeli nie zostały wypłacone
- w okresie w którym zostały wypłacone.
i co ja mam tam zaznaczyć?? bo próbowałam już kilka razy i pusty raport mi wychodzi nie pokazuje mi nic...co robię źle?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
"A co na to Info-r? Ma jakąś propozycję sporządzenia tego sprawozdania?"
nie mają. Dla nich należne to te co nie zostały jeszcze wypłacone i mamy se zrobić listę wypłat i ręcznie policzyć.
Dla mnie należne to to co zostało wypłacone za dany miesiąc jak i to co nie zostało wypłacone za dany miesiąc.
Nie planują aktualizacji.
nie mają. Dla nich należne to te co nie zostały jeszcze wypłacone i mamy se zrobić listę wypłat i ręcznie policzyć.
Dla mnie należne to to co zostało wypłacone za dany miesiąc jak i to co nie zostało wypłacone za dany miesiąc.
Nie planują aktualizacji.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
może jakieś zapytanie sql będzie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
zuzka pisze:pilotka pisze:Raporty -> analiza świadczeniobiorcówDomi_ pisze:Ładnie, tylko w sygnity pozazuje wypłacone w maju, łacznie z kwietniowymi,
jak zrobić żeby pokazało same za maj wypłacone w maju????
ustawiasz sobie daty 01-05-2016 - 31-05-2016 i klikasz "wykonaj raport ze szczegółami". I wtedy Ci pokazuje ile osób miało należne za maj bez względu na to kiedy zostały wypłacone.
tylko jak ja tak robię to mi nic sensownego nie pokazuje..
Powinno Ci pokazać w tabelce liczbę należnych świadczeń. Jak już Ci ją wygenerują to w programie masz jeszcze taką opcję żeby Ci pokazało dane wszystkich dzieci, które miały należne za ten miesiąc: Wyniki - > Pokaż wyniki ostatniej analizy wraz ze szczegółami
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Napisałem do swojego UW przedstawiając ten problem i Wam też to polecam przy wolnej chwili napiszę wyżej. Bo to co oni (Info-r) zaprezentowali w korespondencji ze mną to jest żenujące...
Oprócz Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r. - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
P. Elmer- pomoż
nr konta - Pan Tomek
Znowu nie działa CBB
Odwołanie do SKO
Przekroczony dochód
Tom Elmer proszę o wypowiedź. Pilna sprawa
500 + dla cudzoziemcy
co to znaczy?
Wspólne rozlicznie w 2014 z byłem mężem
Czy utrata dochodów? Bardzo proszę o pomoc.PILNE
przyznanie na 1 a na 2 wczesniej decyzja
elmer proszę o pomoc-dochod utracony(karta premiowa)
Prosze o pomoc
dochód za 2016 rok a 500 plus
Rozwod
Ewalu (i inni) jak robisz?