Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r.
Słuchajcie, w temacie wszyscy skupiacie się na tym, jak to zrobić.
Ja to widzę z innej strony - kolejne głupie sprawozdanie, nikomu niepotrzebne, robiące nam i tak już zarobionym dodatkową robotę. Oszaleć idzie!
Przecież to jest chore, oprogramowanie nie jest nawet do tego przystosowane. I tak Sygnity jako jedyni dają radę ale ja się zastanawiam, co jeszcze ministerstwo głupiego wymyśli, nad czym będziemy się głowić? Numer buta 356 klienta w 11 dniu po pełni księżyca? No dajcie spokój! Mam dosyć.
Ja to widzę z innej strony - kolejne głupie sprawozdanie, nikomu niepotrzebne, robiące nam i tak już zarobionym dodatkową robotę. Oszaleć idzie!
Przecież to jest chore, oprogramowanie nie jest nawet do tego przystosowane. I tak Sygnity jako jedyni dają radę ale ja się zastanawiam, co jeszcze ministerstwo głupiego wymyśli, nad czym będziemy się głowić? Numer buta 356 klienta w 11 dniu po pełni księżyca? No dajcie spokój! Mam dosyć.
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
@Kawa i ciasto - nic dodać nic ująć. Zwłaszcza że od dawna był znany formularz sprawozdania, które miało być zbierane co miesiąc i my dużym nakładem sił i środków w oprogramowaniu go zrobiliśmy i się liczy i drukuje i wszystko, a niestety nie jest zbierane, tylko zamiast niego te jednorazówki.
Tomek
Jak to nikomu nie potrzebne?! Jest bardzo potrzebne. Przecież w oparciu o te dane tworzony jest taki ładny obrazek "już ponad 2,5 mln wniosków" na stronie mpipskawa i ciasto pisze:Słuchajcie, w temacie wszyscy skupiacie się na tym, jak to zrobić.

Popieram "kawa i ciasto" kolejne bzdurne sprawozdanie, już było za kwiecień i maj ostatnio takie jakby podsumowanie i teraz znowu kwiecień i maj. Tam chyba nie mają co robić tylko siedzą i wymyślają z nudów kolejne sprawozdania o tym samym
pytanie:
wnioski przesylane do rops wprowadzacie do sygnity ?
ja nie wporowadzalem.
i teraz rozbieznosci sa..jak zrobie liczba wniosków z sytemu wyskakuje mi mniej niz w rejestrze wnioskow /o ta własnie roznice/
wnioski przesylane do rops wprowadzacie do sygnity ?
ja nie wporowadzalem.
i teraz rozbieznosci sa..jak zrobie liczba wniosków z sytemu wyskakuje mi mniej niz w rejestrze wnioskow /o ta własnie roznice/
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Nie wprowadzałem. Przestań będziesz co do joty liczył. Jak chcą to niech sami przyjadą i policzą ten cały bałagan jaki panuje
.

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Prorok normalnie... stało się i jestElmer pisze:może jakieś zapytanie sql będzie

- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
są nawet dwa na dany miesiąc.
Tylko nie rozumiem po co mi zapytanie o niewypłacone świadczenia?
Z rozmowy z niemi wynika, że oni się upierają, że świadczenia należne za kwiecień to tylko te niewypłacone
Z rozmowy z niemi wynika, że oni się upierają, że świadczenia należne za kwiecień to tylko te niewypłacone
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
W ogóle moja rozmowa z nimi wyglądała tak:
-Panie chcę śmietanę 18%
-Masz Pan jogurt 1,5%
-Ale mi trzeba śmietanę
-Proszę to jest mleko
....
I tak od wczoraj do dziś rana... ja mówię o jednym oni piszą całkiem o czym innym... i jak tu człowieka ma nie ogarnąć frustracja
-Panie chcę śmietanę 18%
-Masz Pan jogurt 1,5%
-Ale mi trzeba śmietanę
-Proszę to jest mleko
....
I tak od wczoraj do dziś rana... ja mówię o jednym oni piszą całkiem o czym innym... i jak tu człowieka ma nie ogarnąć frustracja

Elmer pisze:są nawet dwa na dany miesiąc.
a należne za kwiecien/maj/czerwiec to te niewyplacone ? /tak myslalem/
tylko wyplacone i niewyplacone ?
Oprócz Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r. - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
P. Elmer- pomoż
nr konta - Pan Tomek
Znowu nie działa CBB
Odwołanie do SKO
Przekroczony dochód
Tom Elmer proszę o wypowiedź. Pilna sprawa
500 + dla cudzoziemcy
co to znaczy?
Wspólne rozlicznie w 2014 z byłem mężem
Czy utrata dochodów? Bardzo proszę o pomoc.PILNE
przyznanie na 1 a na 2 wczesniej decyzja
elmer proszę o pomoc-dochod utracony(karta premiowa)
Prosze o pomoc
dochód za 2016 rok a 500 plus
Rozwod
Ewalu (i inni) jak robisz?