sprawozdanie - bardzo pilne - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 10 sie 2016, 9:12

Witam , wygenerowałam sprawozdanie i nie zgadza mi się liczba wniosków... jak to poprawić?
kalara

Napisano: 10 sie 2016, 17:41

a jak poprawić by mąż był jako nowy członek rodziny ( jest ojcem dzieci ), bo wprowadziłam go do wniosku jako uzupełnienie rodziny a nie jako nowego członka i nie liczy mi tej osoby do kosztów, karty już powydawane, jak mogę to poprawić by naliczył koszty za tę osobę, czy można w ogóle poprawić na poziomie wniosku starego by wziął do sprawozdania o kosztach bo w statystyce rodziny jest, pokazuje go, ale w kosztach jako nowy członek rodziny nie ma ani osoby ani kosztów
mmajeczka

Napisano: 11 sie 2016, 8:24

jak kogoś zapomniałaś wprowadzić do systemu, albo wnioskodawca kogoś nie wpisał do wniosku, to taką osobę wprowadza się przez uzupełnienie które nie rodzi kosztów. Taka jakby kara za zapominalstwo :)
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 11 sie 2016, 8:34

wcześniej nie podała męża bo była w separacji, teraz się z nim zeszła i podała, ja wprowadziłam go jako małżonka a nie jako nowego człona rodziny i teraz mi nie liczy kosztów na niego
mmajeczka

Napisano: 11 sie 2016, 8:49

no i system liczy koszty do budżetu za duplikaty pomniejszone o 5 %, a gmina sobie nie pomniejszała tylko przekazała do urzędu wojewódzkiego w 100%
mmajeczka

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x