to są te sytuacje, gdzie jest decyzja przyznająca (tylko na pierwsze dziecko; na pierwsze i kolejne dzieci) gdzie osoba załapała się na świadczenie tylko dlatego że utraciła dochód, albo utraciła i uzyskała i nadal pobiera świadczenieamm pisze:ja próbuję ręcznie co mogę ale ciężko to idzie bo do końca nie wiem o co chodzi autorowi sprawozdania![]()
Wytłumaczcie mi jak krowie na rowie o co chodzi w wierszu 2.1. Te osoby którym przyznałam od 1 lipca do 31 grudnia, a utraciły dochód - i co dalej?
ale utraciła dochód od dnia wejścia w życie ustawy czyli od 1 kwietnia 2016, czy tak?mgmg pisze:to są te sytuacje, gdzie jest decyzja przyznająca (tylko na pierwsze dziecko; na pierwsze i kolejne dzieci) gdzie osoba załapała się na świadczenie tylko dlatego że utraciła dochód, albo utraciła i uzyskała i nadal pobiera świadczenieamm pisze:ja próbuję ręcznie co mogę ale ciężko to idzie bo do końca nie wiem o co chodzi autorowi sprawozdania![]()
Wytłumaczcie mi jak krowie na rowie o co chodzi w wierszu 2.1. Te osoby którym przyznałam od 1 lipca do 31 grudnia, a utraciły dochód - i co dalej?
Dzięki bardzo, teraz łatwiej...mgmg pisze:tak od dnia wejścia ustawy, ale wnioski od VII-XII