Otrzymałam email, że w CAS ukazało się jednorazowe sprawozdanie z FA. jednak w CASie nic się nie pojawiło. Czy wy macie to sprawozdanie? Czas przekazania do 03.04
Sprawdź jeszcze raz bo już się ukazało - z opóźnieniem oczywiście. Swoją drogą w końcu zobaczą, że tak naprawdę gminy całą kasę od dłużników zabierają dla siebie. Może w końcu zmienią zapis w ustawie.
ale coś z tym sprawozdaniem pomieszali?
mam twardą walidację bo komórka z kolumny 1 wiersz 2 musi być równa z wierszami od 3 do 7 z kolumny 1? ale to jest niemożliwe
Gmina oddała wszystko na wynagrodzenia i jak wstawiam tą kwotę w wiersz 4 i powtarzam w całości w wierszu 5 to dla CAS to błąd bo suma wiersza 4 i 5 jest większa od wiersza 2
jeżeli urząd nic nie przekazuje to mają być zera wszędzie czy może to jest wiersz 1.1 " przekazane na inne cele niż realizację ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów"
Ja zgodnie z prawdą wpisałam całą kwotę zwróconą przez dłużników do wiersza " przekazane na inne cele niż realizację ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów", wszystko zabierają dla sobie na nowe meble, na remont pokoju socjalnego itp., a na realizację ustawy nie dają nic.