sprawozdanie KDR Pomóżcie bo nie wiem o co chodzi - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 lis 2017, 12:13

Witam
Dzis dostałam email z Urzędu Wojewódzkiego odnośnie wykonania sprawozdania BA.KDR.SK.M.2017 za okres od 2017-01-01 do 2017-10-31, nie wiem o co chodzi.
Nie jestem pracownikiem żadnej z tych jednostek OPS, MOPS, GOPS ale również zajmuję się obsługą systemu KDR.
Pomóżcie bo u mnie po prostu dzieją się jakieś cyrki.
Moni Moni
Praktykant
Od: 07 lis 2017, 11:52
Zajmuję się: KDR

Napisano: 07 lis 2017, 15:42

Możliwe, że chodzi o użyczony sprzęt z KDR lub należna dotacja od stycznia do października 2017 i przewidywanie listopad, grudzień.
A w jakiej jednostce pracujesz? w Urzędzie Miasta? Dostęp do CAS masz? może tam pojawiło ci się to sprawozdanie? Zacznij od sprawdzenia CAS / spytania osoby zajmującej się sprawozdaniami. Potem jeżeli nie wiesz dlaczego ten mail trafił do Ciebie to najlepiej przedzwonić do Urzędu Wojewódzkiego, przedstawić się skąd dzwonisz, powiedzieć, że jesteś nowa w tym temacie i dlaczego ten mail trafił do ciebie, gdzie masz to sprawozdanie wypełnić itp. Tam też pracują ludzie :lol:
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 13 lis 2017, 13:23

Dziękuję za odpowiedź tak to chodziło o ten sprzęt.
Moni Moni
Praktykant

Napisano: 13 lis 2017, 13:29

Dzwoniłam już wszędzie od Ministerstwa zaczęłam i skończyłam na Urzędzie Wojewódzkim.Jeżeli chodzi ogólnie o sprawozdania półroczne to nie mam z tym problemu. W moim województwie to Urząd Wojewódzki ma problem z odróżnieniem gmin, jestem pracownikiem Gminy Miejskiej a oni żądają poprawiania sprawozdań KDR z powiatu. Tej Pani musi się wszystko zgadzać hihihi paranoja czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Dziękuję za podpowiedz pozdrawiam Monika
Moni Moni
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x