Witam. Próbuję wczytać sprawozdanie kwartalne ŚR z Sygnity do CAS ( tak wiem, jest jeszcze czas ale wolę mieć to z głowy) i wyskakuje mi komunikat "Nieprawidłowa struktura pliku XML. Nie udało się odnaleźć komórki K1620."
Może ktoś wie o co chodzi??
Witam. Próbuję wczytać sprawozdanie kwartalne ŚR z Sygnity do CAS ( tak wiem, jest jeszcze czas ale wolę mieć to z głowy) i wyskakuje mi komunikat "Nieprawidłowa struktura pliku XML. Nie udało się odnaleźć komórki K1620."
Macie informatyków? U nas informatycy zajmują się aktualizacjami i ewentualnymi problemami technicznymi. Jeżeli macie, zwróciłabym się do nich o pomoc.
Macie informatyków? U nas informatycy zajmują się aktualizacjami i ewentualnymi problemami technicznymi. Jeżeli macie, zwróciłabym się do nich o pomoc.
Mamy:) jeśli dzisiaj się nie uda , jutro poproszę informatyka
Wracając do sprawozdania......znalazłam nie zgodność w zasiłku pielęgnacyjnym
Kwota z wykazu od księgowej nie zgada mi się z moim wydrukiem
Przeliczyłam listy wypłat zgadzają się z kwotą od księgowej - u mnie brakuje kwoty 216 zł ( jak w pysk strzelił różnica jednego ZP. ) Może ktoś podpowie gdzie ewentualnie szukać tej różnicy