sprawozdanie - liczba dłużników w gminie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 sty 2016, 14:20

Mam pytanie, jak liczycie dłużników w gminie? tych co teraz wierzycielki pobierają, czy tych biernych gdzie wierzycielka nie pobiera też liczycie? Pracuję na SYGNITY i do tej pory mi się wszystko zgadzało a teraz program dolicza mi też tych starych dłużników? więc zgłupiałam i nie wiem jak ich w końcu podawać????
kkk

Napisano: 05 sty 2016, 15:35

mi kiedyś też program zrobił taki psikus a żeby było milej nie zauważyłam tego i przesłałam sprawozdanie a potem do mnie dzwonił wkurzony inspektor z urzędu wojewódzkiego z japą, że nie wiem sama ilu mam dłużników... w każdym razie na bank chodzi o dłużników, których wierzycielki obecnie pobierają alimenty z FA
jagódka_

Napisano: 05 sty 2016, 15:37

To dłużnicy zamieszkujący teren mojej gminy, wobec których AKTUALNIE jestem OWD i OWW/OWD.
kawa i ciasto

Napisano: 05 sty 2016, 15:43

Dzięki za upewnienie tez tak myślałam i myślę. :)
kkk

Napisano: 07 sty 2016, 8:58

ja mam program nemezis i program liczy mi wszystkich dłużników i tak podaje w sprawozdaniu i nikt do tego nigdy sie nie czepiał.
ewka1

Napisano: 07 sty 2016, 9:10

No to źle Ci nemezis liczy, nie zastanowiło Cię nigdy to "liczba dłużników alimentacyjnych W GMINIE"? Dłużnicy, wobec których jesteś tylko OWW nie znajdują się na terenie Twojej gminy, więc nie możesz ich wykazywać w sprawozdaniu, bo w momencie podania tych danych przez OWD (zgodnych z prawdą) liczba się dubluje. To, że nikt się nie czepiał nie oznacza, że jest dobrze.
kawa i ciasto

Napisano: 07 sty 2016, 11:10

liczy mi wszystkich co z naszej gminy nawet tych co nie pobierają już świadczenia ale dalej dłużnikami są bo nie splacili. To chyba dobrze liczy?
ewka1

Napisano: 12 sty 2016, 13:26

wytłumaczcie mi to dosadniej bo nadal nie kumam. pierwsze moje sprawozdanie wybaczcie
rufi

Napisano: 12 sty 2016, 13:27

czy ja ich licz e od początku roku czy jak
rufi

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x